Test af: ByNoor Sea Salt Spray

Sponsoreret indlæg

APPETIZE har i samarbejde med www.cocopanda.dk  fået lov til at teste hårprodukter fra ByNoor. I kan læse vores test af ByNoor Shampoo & Conditioner her.

Jeg har været så heldige at få lov til at teste flere produkter fra samme mærke, og denne gang skal det handle om ByNoors’ Sea Salt Spray. Jeg har tykt hår og tendens til at det godt kan se ret tørt og slidt ud, da jeg både farver, glatter og føntørre mit hår. Jeg har prøvet en del salt sprays før for at få det her volumniøse tilfældige look,  så jeg kunne være fri for at glatte og føntørre mit hår, så det kunne blive skånet mere fra de her varmekilder, som håret bestemt ikke nyder godt af. De saltvand sprays jeg har prøvet har gjort at mit hår har tørret endnu mere ud, og bliver utrolig kruset og ikke særlig pænt at se på – så jeg har opgivet tanken om at få det her rå tilfældige voluminøse look, da mit hår ikke har kunne arbejde med de forskellige sprays jeg har prøvet. Men men men.. Så kom ByNoors Sea Salt Spray ind af døren og jeg var ret skeptisk anlagt, da jeg kun har dårlige erfaringer med den slags. Jeg tog alligevel chancen og tog den med hjem og har prøvet den af, og jeg er blevet enormt glad for den. Den tørre overhovedet ikke mit hår ud, og så dufter den virkelig godt. Den er blevet en af mine hår-favoritter da den netop giver mig det her rå volumniøse look som jeg helt vildt godt kan lide. Jeg sprayer den i mit håndklæde-våde hår efter badet, og så lader jeg mit hår lufttørre og når det så er tørt har jeg det her lækre look der ikke behøver mere styling. Man kan dog også få samme resultat hvis du føntørre håret efter du har sprayet det i, men jeg prøver så vidt muligt at undgå at både føntørre og glatte håret for at skåne det mest muligt. Og så har ByNoor generelt et enkelt design på deres emballager, så man kan have til at stå fremme. Jeg kan hvertfald give en anbefaling videre! Den kan købes her for kr. 111,- for 150 ml