Test af: Embryolisse – Lait-créme concentré /Multicreme

Sponsoreret indlæg
Jeg er ret sikker på, at alle kvinder har været på jagt efter den ultimative dag/nat-creme der passer lige præcis til den hudtype man nu har. Det kan være en jungle, bl.a. ligesom at finde en lækker ansigtmaske som vi har skrevet om her.
APPETIZE har som I nok har opdaget, modtaget en masse lækre produkter fra www.gettheglow.dk, deriblandt var denne creme fra Embryolisse, som er et multiprodukt. Den kan bruges som dag, natcreme, primer under makeuppen, som rens, makeup-fjerner, fugtmaske, som after sun, håndreme. Den indholder blødgørende olier og naturlige aktive ingredienser såsom bivoks, shea butter, aloe vera og sojaprotein. Indholdet er sammensat for at mindske allergiske reaktioner.
Jeg bruger den som dagcreme, natcreme, primer og til at fjerne make up med. Så for mig er det er et 4-i-1-produkt, hvilket jeg er helt vild med. Så er jeg fri for at have 3-4 forskellige cremer til at stå. Den her creme gør det hele for mig. Den fedter ikke huden, hvilket jeg har oplevet med andre dag- og natcremer, og så fjerner den nemt min makeup med en smule vand på en vat-rondel. Jeg har endda også brugt den på min datters tørre næse, og kinder efter nogle hårde vinterdage ude, og det har den også kunne klare. Den skal bare prøves! Jeg har næsten allerede brugt min op, men der er ingen tvivl om at den skal klikkes hjem igen når den er helt tom! Hvis dú kunne tænke dig at prøve vidunderproduktet, så kan du finde den her til kr. 199,- for 75 ml
Tak til Mette Milan fra gettheglow for et fedt samarbeje 🙂