Boganmeldelse: Min Bedste Bog

Personlig bog til dit barn
Jeg elsker simpelthen dette koncept fra www.minbedstebog.dk, hvor man kan lave en helt unik og personlig bog til sit barn, barnebarn eller blot et barn du vil give en personlig gave til. Hver eneste bog er personlig, specialtilpasset og håndlavet.
Hjemmesiden er utrolig godt opbygget, så det er vildt nemt og hurtigt at “designe” din egen bog, hvor dit barn indgår som hovedrolle i fortællingerne.
Du vælger først og fremmest et tema som eksempelvis kunne være navngivning, kærlighed, sjov, venner, familie og kæledyr, men også mere tunge emner som er skrevet til skilsmissebørn eller børn, der føler sig anderledes. De lidt tungere emner er skrevet af mennesker med erfaring på området, så der er virkelig tænkt over indholdet.
Når du har valgt din bog, udfylder du blot enkelte formularer såsom barnets navn, vejnavn, hårfarve, og andre biroller. Det er selvfølgelig lidt forskelligt hvad du skal udfylde alt efter hvilken bog du vælger.
Illustrationerne er lidt barnlige og med klare farver, som helt oplagt fanger børnene. Designet af bogen er rigtig flot, og der kan bestemt heller ikke sættes en finger på kvaliteten. Dog kunne jeg godt tænke mig der var lidt flere bøger at vælge i mellem, især inden for det de kalder Vigtige Fortællinger. Jeg kunne i hvert fald finde masser af flere relevante emner at tage op, men mon ikke det kommer med tiden?
Jeg bestilte den bog der hedder Navn & Tudsen”, som så kom til at hedde “Josefine & Tudsen”. Hun er 8 år, og syntes det var vildt fedt med sin egen bog. Hun elskede hver gang hendes navn og storebrors navn blev nævnt, og da vores adresse blev nævnt, var hun helt solgt. “Mor, jeg tror det er min nye yndlingsbog. Det er sådan en bog man altid vil beholde og ikke smide ud”, sagde min datter efter vi havde læst den sammen. Hun har selv forsøgt, at læse den et par gange, men skal dog stadig have lidt hjælp. Bøgerne fås fra alderstrinene 0-10 år i prisklasserne 229-249 kr.
bog