Betine Hvidberg Brix

  Ejer/Chefredaktør

  Catrine Knøsgaard

  Art Director

  Christina Svendsen

  Webredaktør

  Kathrine Skovsgaard

  Podcastredaktør og -vært

  Johny Kristensen

  Fotograf

  Maria Ellerman

  Skribent/Fotograf

 • Irfaan Khan

  Fotograf

 • Anette Vedfald

  Musikanmelder

 • Ida Wang

  Fotograf

Betine Hvidberg Brix

Ejer/Chefredaktør

Jeg er uddannet reklametegner på et bureau i København og merkonom i markedsføring. Siden 1990 har jeg arbejdet på flere store reklamebureauer og i marketingafdelinger i både København, Horsens og Aalborg. Jeg har det daglige ansvar på redaktionen, elsker APPETIZE og synes, at det er helt fantastisk at kunne producere et så eksklusivt magasin i lille Aalborg.

Catrine Knøsgaard

Art Director

Christina Svendsen

Webredaktør

Jeg er uddannet med en kandidatgrad i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet i 2015. Jeg elsker bøger, serier og specielt film, derfor holder jeg også uendeligt meget af mit job som freelance kulturredaktør på APPETIZE. Derudover er jeg også webredaktør og holder styr på appetize.dk

Kathrine Skovsgaard

Podcastredaktør og -vært

Kathrine er en af Aalborgs mest arbejdsomme iværksættere og har været med til at søsatte mange forskellige projekter. Hun har blogget for APPETIZE i halvandet år, så det var ikke et svært valg, da vi skulle vælge værten til vores nye podcast.

Johny Kristensen

Fotograf

At fotografere er ikke bare en opgave eller et produkt, det er en del af mig. Jeg brænder for at forene lys og farver og for at fortælle historier gennem billeder. Jeg går tæt på med mit kamera og prøver altid at fange virkeligheden, som den er, når min finger klikker på udløseren. Jeg laver billeder, som indkapsler øjeblikket og fremstiller den nøgne sandhed. I min optik er verden et dejligt sted, der skal opleves og derfor er jeg ikke bange for at gå på opdagelse, opleve, eksperimentere og erfare, alt sammen med respekt for andre og den verden, jeg bevæger mig i.

Maria Ellerman

Skribent/Fotograf

Art Director, tekstforfatter, fotograf og kunstner.
Som fotograf og kunstner er min tilgang legende, intuitiv og æstetisk.
Jeg elsker at lave portrætter, der fortæller en historie. Der skal være kant og personlighed.
Jeg går op i at lave research, før jeg skal fotografere. Så location og stemning matcher det menneske eller den begivenhed, der skal fortælles visuelt.

Irfaan Khan

Fotograf

Anette Vedfald

Musikanmelder

Jeg er uddannet grafisk designer og har ved siden af altid dyrket min store passion, nemlig musikken. Jeg er forsanger i coverbandet ’After Six’ og særlig glad for rock, blues, jazz og 80’er musik. For mig er musik ikke bare en fed rytme, det er også en fortalt historie. Musikken har altid inspireret mig meget, og jeg er derfor begejstret for at være APPETIZEs plade-og koncertanmelder.

Ida Wang

Fotograf

Freelancefotograf med base i København. Inspirationen kommer fra den lyse skandinaviske stil og fra kunstnere som blandt andet Michael Kvium og P.S. Krøyer.