Betine Hvidberg Brix

  Ejer/Chefredaktør

  Catrine Knøsgaard

  Art Director

  Mette Duedahl

  Mediegrafikerelev

  Mathilde Falden

  Journalist

  Christina Svendsen

  Webredaktør

  Helena Ravnsbæk

  Journalist

  Kathrine Skovsgaard

  Podcastredaktør og -vært

  Johny Kristensen

  Fotograf

  Cecilie Wennerlin

  Journalist og blogger

  Maria Ellerman

  Skribent/Fotograf

 • Irfaan Khan

  Fotograf

 • Anette Vedfald

  Musikanmelder

 • Anette Løkken Sørensen

  Journalist

 • Gitte Als

  Journalist

 • Thomas Møller

  Journalist

 • Ida Wang

  Fotograf

Betine Hvidberg Brix

Ejer/Chefredaktør

Jeg er uddannet reklametegner på et bureau i København og merkonom i markedsføring. Siden 1990 har jeg arbejdet på flere store reklamebureauer og i marketingafdelinger i både København, Horsens og Aalborg. Jeg har det daglige ansvar på redaktionen, elsker APPETIZE og synes, at det er helt fantastisk at kunne producere et så eksklusivt magasin i lille Aalborg.

Catrine Knøsgaard

Art Director

Mette Duedahl

Mediegrafikerelev

Mathilde Falden

Journalist

Ord – hér, dér og alle vegne. Sådan vil min hjerne se ud, hvis nogen en dag tager en smuttur derind. For mig er talemåden: “Et billede siger mere end 1000 ord” det rene vås, for jeg kan skabe hundredvis af billeder med langt mindre end 1000 ord. Jeg er en haj til grammatik, en humoristisk Spørge-Jørgen og jeg søger altid de positive oplevelser i livet – derfor er jeg endt på Magasinet APPETIZE, hvor der er højt til loftet, en let omgangstone og et stærkt team at sparre med.

Christina Svendsen

Webredaktør

Jeg er uddannet med en kandidatgrad i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet i 2015. Jeg elsker bøger, serier og specielt film, derfor holder jeg også uendeligt meget af mit job som freelance kulturredaktør på APPETIZE. Derudover er jeg også webredaktør og holder styr på appetize.dk

Helena Ravnsbæk

Journalist

Jeg har tidligere været i universitetspraktik hos APPETIZE og bliver i sommeren 2021 færdig med min kandidatuddannelse i Journalistik, som er bygget ovenpå min bachelor i Historie. Jeg elsker at følge min nysgerrige natur, blive klogere på verden og blive udfordret i mine egne opfattelser. Jeg har en forkærlighed for de digitale medier, hvor jeg holder af at arbejde med især video og lyd, men påskønner også den skrevne journalistik.

Kathrine Skovsgaard

Podcastredaktør og -vært

Kathrine er en af Aalborgs mest arbejdsomme iværksættere og har været med til at søsatte mange forskellige projekter. Hun har blogget for APPETIZE i halvandet år, så det var ikke et svært valg, da vi skulle vælge værten til vores nye podcast.

Johny Kristensen

Fotograf

At fotografere er ikke bare en opgave eller et produkt, det er en del af mig. Jeg brænder for at forene lys og farver og for at fortælle historier gennem billeder. Jeg går tæt på med mit kamera og prøver altid at fange virkeligheden, som den er, når min finger klikker på udløseren. Jeg laver billeder, som indkapsler øjeblikket og fremstiller den nøgne sandhed. I min optik er verden et dejligt sted, der skal opleves og derfor er jeg ikke bange for at gå på opdagelse, opleve, eksperimentere og erfare, alt sammen med respekt for andre og den verden, jeg bevæger mig i.

Cecilie Wennerlin

Journalist og blogger

Jeg oplever verden ved at sætte ord på den – og jeg er lykkelig for blandt andet at opleve verden sammen med APPETIZE! Jeg har arbejdet som freelance tekstforfatter i de sidste 7 år, og jeg har skrevet alt fra reklametekster, dybdegående portrætinterviews og til lyriske oplevelses-essays. Hos APPETIZE anmelder jeg teater, koncerter og skriver artikler. Af og til skriver jeg også en blog-post. Udover at være tekstforfatter er jeg også musiker, sexolog og har en stærk og altoverskyggende interesse og begejstring for kulturhistorie, fortidsarv og perspektiver, der rækker langt, langt tilbage.

Maria Ellerman

Skribent/Fotograf

Art Director, tekstforfatter, fotograf og kunstner.
Som fotograf og kunstner er min tilgang legende, intuitiv og æstetisk.
Jeg elsker at lave portrætter, der fortæller en historie. Der skal være kant og personlighed.
Jeg går op i at lave research, før jeg skal fotografere. Så location og stemning matcher det menneske eller den begivenhed, der skal fortælles visuelt.

Irfaan Khan

Fotograf

Anette Vedfald

Musikanmelder

Jeg er uddannet grafisk designer og har ved siden af altid dyrket min store passion, nemlig musikken. Jeg er forsanger i coverbandet ’After Six’ og særlig glad for rock, blues, jazz og 80’er musik. For mig er musik ikke bare en fed rytme, det er også en fortalt historie. Musikken har altid inspireret mig meget, og jeg er derfor begejstret for at være APPETIZEs plade-og koncertanmelder.

Anette Løkken Sørensen

Journalist

Freelance journalist med base i Aalborg. Uddannet fra Danmarks Journalist Højskole.

Før jeg begyndte at skrive, har jeg været vært og tilrettelægger på Nordjyllands Radio, TV2Østjylland og TV2Nord.

Skriver i dag til magasiner, dameblade og fagblade.

Kernen i mit arbejde er den menneskelige historie. Den er altid interessant!

Gitte Als

Journalist

Thomas Møller

Journalist

Allround freelance journalist med base i Aalborg.

Ida Wang

Fotograf

Freelancefotograf med base i København. Inspirationen kommer fra den lyse skandinaviske stil og fra kunstnere som blandt andet Michael Kvium og P.S. Krøyer.