Betine Hvidberg Brix

  Ejer/Chefredaktør

  Catrine Knøsgaard

  Grafiker

  Christina Svendsen

  Webredaktør

  Mathilde Falden

  Journalist

  Helena Ravnsbæk

  Journalist

  Kathrine Skovsgaard

  Podcastredaktør og -vært

  Johny Kristensen

  Fotograf

  Maria Ellerman

  Skribent/Fotograf

 • Tove Koch

  Fotograf

 • Irfaan Khan

  Fotograf

 • Anette Vedfald

  Musikanmelder

 • Dadi Halldorsson

  Journalist

 • Anette Løkken Sørensen

  Journalist

 • Gitte Als

  Journalist

 • Nelly Sander

  Journalist

 • Thomas Møller

  Journalist

  Mie Nielsen

  Journalist

 • Ida Wang

  Fotograf

Betine Hvidberg Brix

Ejer/Chefredaktør

Jeg er uddannet reklametegner på et bureau i København og merkonom i markedsføring. Siden 1990 har jeg arbejdet på flere store reklamebureauer og i marketingafdelinger i både København, Horsens og Aalborg. Jeg har det daglige ansvar på redaktionen, elsker APPETIZE og synes, at det er helt fantastisk at kunne producere et så eksklusivt magasin i lille Aalborg.

Catrine Knøsgaard

Grafiker

Christina Svendsen

Webredaktør

Jeg er uddannet med en kandidatgrad i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet i 2015. Jeg elsker bøger, serier og specielt film, derfor holder jeg også uendeligt meget af mit job som freelance kulturredaktør på APPETIZE. Derudover er jeg også webredaktør og holder styr på appetize.dk

Mathilde Falden

Journalist

Helena Ravnsbæk

Journalist

Jeg har tidligere været i universitetspraktik hos APPETIZE og bliver i sommeren 2021 færdig med min kandidatuddannelse i Journalistik, som er bygget ovenpå min bachelor i Historie. Jeg elsker at følge min nysgerrige natur, blive klogere på verden og blive udfordret i mine egne opfattelser. Jeg har en forkærlighed for de digitale medier, hvor jeg holder af at arbejde med især video og lyd, men påskønner også den skrevne journalistik.

Kathrine Skovsgaard

Podcastredaktør og -vært

Kathrine er en af Aalborgs mest arbejdsomme iværksættere og har været med til at søsatte mange forskellige projekter. Hun har blogget for APPETIZE i halvandet år, så det var ikke et svært valg, da vi skulle vælge værten til vores nye podcast.

Johny Kristensen

Fotograf

At fotografere er ikke bare en opgave eller et produkt, det er en del af mig. Jeg brænder for at forene lys og farver og for at fortælle historier gennem billeder. Jeg går tæt på med mit kamera og prøver altid at fange virkeligheden, som den er, når min finger klikker på udløseren. Jeg laver billeder, som indkapsler øjeblikket og fremstiller den nøgne sandhed. I min optik er verden et dejligt sted, der skal opleves og derfor er jeg ikke bange for at gå på opdagelse, opleve, eksperimentere og erfare, alt sammen med respekt for andre og den verden, jeg bevæger mig i.

Maria Ellerman

Skribent/Fotograf

Art Director, tekstforfatter, fotograf og kunstner.
Som fotograf og kunstner er min tilgang legende, intuitiv og æstetisk.
Jeg elsker at lave portrætter, der fortæller en historie. Der skal være kant og personlighed.
Jeg går op i at lave research, før jeg skal fotografere. Så location og stemning matcher det menneske eller den begivenhed, der skal fortælles visuelt.

Tove Koch

Fotograf

Freelance fotograf og rådgiver med kontor i Aalborg. Jeg har været selvstændig siden 2000 efter 28 års beskæftigelse i Pressefoto på Nordjyske Medier. Arbejder i dag med mange spændende forskellige opgaver. Elsker, når dagen er forskellig og møder mine kunder, der hvor de lige netop står, og udvikler opgaverne i godt samarbejde. Jeg har et fantastisk godt netværk og super gode samarbejdspartnere i det nordjyske, men også i hele landet, da jeg i mange år altid har haft interesse i organisationsarbejde og nyder at udvikle mig professionelt med efteruddannelseskurser. Elsker livets glæder og opgaver, når kroppen kan følge med 🙂

Irfaan Khan

Fotograf

Anette Vedfald

Musikanmelder

Jeg er uddannet grafisk designer og har ved siden af altid dyrket min store passion, nemlig musikken. Jeg er forsanger i coverbandet ’After Six’ og særlig glad for rock, blues, jazz og 80’er musik. For mig er musik ikke bare en fed rytme, det er også en fortalt historie. Musikken har altid inspireret mig meget, og jeg er derfor begejstret for at være APPETIZEs plade-og koncertanmelder.

Dadi Halldorsson

Journalist

Jeg er islænding, men har boet i Aalborg siden 1999. Jeg elsker at portrættere byen og dens eksistenser. Og jeg gør en dyd ud af at være aktivt tilstede som skribent i mine artikler. Det giver dem – efter min mening – mere personlighed og nærvær. Jeg har været en del af APPETIZE siden 2010.

Anette Løkken Sørensen

Journalist

Freelance journalist med base i Aalborg. Uddannet fra Danmarks Journalist Højskole.

Før jeg begyndte at skrive, har jeg været vært og tilrettelægger på Nordjyllands Radio, TV2Østjylland og TV2Nord.

Skriver i dag til magasiner, dameblade og fagblade.

Kernen i mit arbejde er den menneskelige historie. Den er altid interessant!

Gitte Als

Journalist

Nelly Sander

Journalist

Jeg er oprindelig uddannet cand.mag. og har senere suppleret med en journalistuddannelse. Jeg bor i Aalborg, hvor jeg til daglig arbejder med kommunikation og journalistik, og jeg kan ikke få nok af de gode historier, som gemmer sig overalt og i alle mennesker. Derfor er jeg meget glad for, at jeg får lov at fortælle nogle af dem til APPETIZEs læsere.

Thomas Møller

Journalist

Allround freelance journalist med base i Aalborg.

Mie Nielsen

Journalist

Jeg er vild med ord og gode historier. Både når andre fortæller dem, og når jeg selv er bag tasterne. Jeg arbejder med kommunikation til hverdag, men bruger meget gerne min fritid på journalistiske opgaver.

København, koncerter, kunst, vandet, byen, bøger, økologi, mennesker, Berlin og alt muligt andet…

Ida Wang

Fotograf

Freelancefotograf med base i København. Inspirationen kommer fra den lyse skandinaviske stil og fra kunstnere som blandt andet Michael Kvium og P.S. Krøyer.