Botox-priser og de forskellige botox-typer

Reklame

Annonce

Botox-injektioner. De er populære, og alligevel er der fortsat meget mystik omkring dem. Det er ikke meget, man ved om botox. I denne artikel dykker vi derfor ned i de forskellige botox-typer og botox-priser for at få en bedre forståelse for botox-priser.

Botox-priser kan afhænge af botox-typen

Selvom folk til dagligt kalder botox for botox, findes der ikke kun én type af botox. Der findes faktisk hele fem forskellige typer af botox. I denne artikel gennemgås dog kun tre typer af botox: botox, dysport, og xeomin, fordi der findes en del data på brugen af disse og dermed effekterne af dem, hvorimod der endnu ikke er nok data på andre typer af botox-typer såsom jeuveau.

Alle tre typer af botox stammer fra giftstoffet botulinum. Botox, dysport og xeomin er alle lavet af botulinum toxin type A. Der findes dog andre botox-typer såsom myobloc, der er lavet af botulinum toxin type B.

Botox-priserne kan variere lidt alt afhængigt af, hvilke af de tre botox-typer, man bliver behandlet med. Normalt vil prisen på en botox-behandling i Danmark være mellem 900 -5.600 kroner per behandling alt efter, hvor man bliver behandlet på kroppen. Nedenunder gennemgås de tre typer botox, så man tydeligt kan se forskellen på dem.

Botox-priserne hænger sammen med nøjagtighed og varighed

Botox er den dyreste af alle botox-typer. Med botox kommer resultaterne af behandlingen langsomt. Man kan først resultatet typisk en eller to uger efter behandlingen. Til gengæld holder effekten af botox længere end de andre typer af botox, og botox er kendt for at kunne ramme musklerne meget nøjagtige, så man får et præcis resultatet.

Dysport er billigere end botox, men dyre end xeomin. Dysport virker hurtigere end botox, det er dog ikke lige så præcist, som botox er. Både botox og dysport har en længere varighed end xeomin, hvor effekten forsvinder hurtigere.

Mange tror fejlagtigt, at xeomin holder længere end botox, da botox skal opbevares i køleskabet modsat xeomin, som ikke skal. Det skyldes dog, at xeomin ikke indeholder tilsætningsstoffer, derfor skal det ikke opbevares i køleskabet.

Xeomin er den billigste botox af de tre. Xeomin har dog ikke en lang varighed, resultaterne forsvinder som regel efter to måneder. Man skal ikke vælge at gå med xeomin, hvis man vil se hurtige resultater, da resultaterne først kan ses efter 30 dage. Botox-priserne afspejler derfor tydeligt nøjagtighed og varighed. Det skal man huske, når man ser botox-priser.

Botox-behandling i Danmark

I Danmark er det muligt at få en botox-behandling i 174 kosmetiske klinikker landet over. Sørg for at spørg klinikken, hvilke type af botox de gøre brug af, inden du tager pengepungen op, hvis ikke det allerede står skrevet tydeligt på deres hjemmeside.