Test af: ByNoor Leave-In Cream

Sponsoreret indlæg

Kender I ikke det der med, at der kommer nogle nye produkter på markedet? Hvor man ikke rigtig kan finde ud af hvad det er, og hvad man skal bruge det til, plus man egentlig bare har lyst til, at holde sig lidt væk fra det. Sådan har jeg haft det er med netop den her type produkt..

Da jeg fik stukket det her produkt i hånden var ret usikker på hvad det egentlig var. Jeg havde godt nok hørt om det et par gange før, men jeg var ikke sikker på hvad det ville gøre godt for. Så jeg tænkte at jeg ville give det en chance.. Første gang jeg prøvede det troede jeg at mit hår ville blive fedtet af det. Mit hår har en tendens til at blive rimelig hurtig fedtet, når jeg bruger forskellige produkter, så jeg havde ikke den store forventning til den her Leave-in cream. Jeg har brugt den i en måneds tid nu sammen med hårolien, som også er fra samme serie, (den kan i læse min test om her) og det er bleven en af mine favoritter. Den reparer og genopbygger skadet hår, den tilføjer fugt, den forsegler spaltede spidser, hvilket jeg i den grad har, pga. mit forbrug af varmeredskaber og hårfarvning, hver anden til tredje måned. Den gør mit hår en kæmpe tjeneste. Jeg påfører den som regel efter et bad, men jeg kan også sagtens finde på at bruge den i tørt hår, da den ikke fedter. Den efterlader mit hår stærkt og klar til mine varmeredskaber, den er nemlig også varmebeskyttende. Sammen med hårolien, som jeg nævnte før, er den her virkelig guld værd. Jeg kan mærke en betydelig forskel og jeg er blevet mere glad for mit hår, efter jeg forkæler det med disse lækre produkter. Leave-in cremen beskytter det inde fra, og olien blødgør og giver håret en flot glans. Et perfekt match, hvis du spørger mig. Iøvrigt er begge produkter fri for sulfat og parabener, og der er kun tilføjet veganske ingredienser. Ligesom hårolien, er denne leave-in-cream meget anbefalelsesværdig, du kan købe begge produkter hos Cocopanda. Så hvis du gerne vil have stærk, sundt hår, blødt, og glansfuldt hår, så synes jeg du skal hoppe ind forbi siden og klikke dem hjem. Leave-in cream står til 141,- og hårolien står til 149,-

IMG_0295

I kan læse vores test af ByNoor Shampoo og Conditioner her, og ByNoor Sea Salt Spray her

1 Trackback / Pingback

  1. Test af: ByNoor Hair Oil Treament – appetize.dk

Kommentarerne er lukkede.