Test af: ByNoor Hair Oil Treament

Sponsoreret indlæg

Denne her gang skal det handle om hårolien fra ByNoor. Jeg har brugt den i godt en måneds tid, og jeg er faktisk blevet ret forbløffet. Jeg har prøvet et hav af hårolier og brugt alt for mange penge på noget som ikke har fungeret for mit hår. Men denne hårolie fra ByNoor, har gjort det den “lovede”. Mit hår er ret tørt og kruset, fordi jeg jævnligt får det lysnet hos frisøren, og fordi jeg føntørre og glatter det hver dag, og det nyder mit hår ikke godt af. Denne olie blødgør og styrker håret, og giver det næring og glans. Jeg kan allerede se og mærke tydelig forskel fra før jeg brugte olien og til nu. Mit hår er blevet sundere at se på, og føles heller ikke så tørt mere.

Jeg påfører det, som regel, efter jeg har føntørret og glattet mit hår. Jeg bruger 3-4 pump og tilfører det i mine længder, hvor efter jeg kan se at det er blevet mere glansfuldt og lækkert. Du kan også sagtens bruge det i håndklæde tørt hår, men der har jeg i stedet valgt at bruge min Leave-in Cream som også er fra ByNoor. Den dufter i øvrigt også helt vildt godt og har et fint enkelt design, som gør at du ikke behøver at gemme den væk i skabet. Hvis dit hår trænger til at blive forkælet, kan du købe den hos Cocopanda for 149,-. Du vil ikke fortryde det!

IMG_0295

I kan læse vores test af ByNoor Shampoo og Conditoner,  og ByNoors Sea Salt spray her.

1 Trackback / Pingback

  1. Test af: ByNoor Leave-In Cream – appetize.dk

Kommentarerne er lukkede.