Test af: ByNoor hårprodukter

Sponsoreret indlæg

Når du er løbet tør for shampoo og conditioner, suser du måske ud og køber din sædvanlige favorit, eller også famler du lidt i blinde, og vælger ud fra designet, duften eller de mange lovende ord på emballagen. Markedet er enormt stort indenfor både shampoo og conditioner, og priserne er vildt forskellige.

Tit og ofte går pris og kvalitet hånd i hånd. Køber du en lidt dyrere shampoo/conditioner, opnår du i mange tilfælde også et bedre resultat, end hvis du køber de billigere produkter.

Dog vælger mange at købe de billigere varianter, da shampoo/conditioner er noget vi bruger stort set hver dag, og du stadig får et ok resultat ud af det.

Når håret begynder at virke kruset og slidt, eller man blot vil forkæle sig selv, vælger man måske de lidt dyrere produkter for et mere synligt resultat.

 APPETIZE testede shampoo/conditioner fra By Noor, og jeg er personligt én af disse kunder, som vælger de billige shampoo/conditioner, da det bliver alt for dyrt i længden.

IMG_1481

Efter at have prøvet denne serie fra By Noor, vil jeg tænke mig om en ekstra gang, næste gang jeg skal købe shampoo/conditioner.

Serien er virkelig lækker, og giver bare det ekstra til håret, som jeg normalt ikke får. Den er fri for sulfater og parabener, har 100% veganske ingredienser og produceret i Sverige.

Serien har en super lækker duft, et lækkert design, og så er conditioneren bare helt fantastisk. Jeg har langt hår, altså helt ned til ”numsen,” og det er virkelig vigtigt for mig, at conditioneren blødgører mit hår, så jeg ikke mister flere kilo hårstrå, når jeg skal rede det ud efter badet. Et stort plus ved shampooen er, at den skummer vildt meget op, så du ikke behøver bruge store mængder shampoo.

 Jeg vil virkelig overveje at blive forbruger af disse produkter, da det kun gør noget godt, for mit lange, tunge hår.  

Både shampoo og balsam, 250 ml, koster 149 kr. Pr. stk. og fåes til flere forskellige hårtyper. Forhandles hos https://www.cocopanda.dk/products/bynoor?utm_source=appetize&utm_medium=ctw&utm_campaign=170301_bynoor