Gratis verdensklasse WRESTLING på Aalborg havn!

PRESSEMEDDELELSE: Dansk Pro Wrestling

” AALBORG HAVNEFRONT vil aldrig være den samme igen! “. Så konkret beskriver Kim Tinning talsmand fra Dansk Pro Wrestling nyheden om det spektakulære 50. min lange wrestlingshow, som løber af stablen fredag den 2. august 2024 fra Kl. 18.00 på Aktivitetespladsen på Aalborg Havnefront.  “Vi er superstolte over, at kunne præsentere et så fantastisk show midt i Aalborg, som desuden er gratis. Det bliver en aften som man sent vil glemme “ tilføjer Kim Tinning.

Spektakulære stunts og en masse gak og løjer.
Showet byder på frygtløse wrestlere, vilde og spektakulære stunts og en masse sjov og ballade. Kim Tinning uddyber: “Wrestling er stunt, drama, humor og publikumsinteraktion præcis som intet andet. Vi er så klar til at give den fuld skrue på Aalborg Havn og håber, at rigtig mange, turister, festglade børn og voksne vil komme og opleve dette actionshow. Wrestling skal opleves live og publikum er en vigtig ingrediens. Vi opfordrer derfor til at publikum råber, huje, og lever sig ind i de skøre figurer og vanvittige fights der foregår i ringen. Et show, fyldt med fiskerflade, gimmicks, spas, gak og løjer. Gå ikke glip af en fed oplevelse, som du aldrig har set før”. udtaler Kim Tinning, der understreger, at det er et professionelt instrueret show. Der er lagt hundredvis af timer i træningslokalet før man står foran et publikum som på Aalborg Havn, så han advarer mod at ” Wrestle ” hjemme i Køkkenet.  “Jeg kan på kraftigste opfordre folk til ikke at prøve nogle af de slams ellers kast som vi viser på showet, det kan være livsfarligt hvis ikke man er øvet “. slutter Kim Tinning.

 

 

Støtte fra Aalborg Kommune og flere sponsorer:
Kim Tinning vil gerne takke de mange lokale sponsorer, som har bakket op om showet. Et så stort gratis show som dette, kunne ikke gennemføres uden støtte fra sponsorer og blandt disse er Dansk Revision Aalborg. Her udtaler HR & Kommunikationschef Henrik Lind Husum: ” Vi fik en henvendelse fra de friske Wrestlinggutter og kunne med det samme mærke deres passion og engagement for, at overraske Aalborg med et stort gratis Wrestlingshow på Aalborg Havn. Derfor var vi ikke sene til at tilbyde, at støtte showet, som sponsor. Vi glæder os til at være en del af denne sjove og hyggelige aften på havnen i Aalborg og hilse på en masse festglade mennesker ”. En anden lokal sponsor er Tømrer og snedkerfirmaet Krogner og Toft fra Gistrup. ” Vi synes det lød virkelige fedt at nogen vil bruge tid og energi på at lave et kæmpe Wrestlingshow midt i Aalborg og så gøre det gratis for alle at opleve. Så vi ville gerne støtte op om showet og vi glæder os til en fed aften og et show man ikke oplever i Aalborg hver dag “, udtaler Rasmus Krogner. Også den lokale bank, SPAR NORD er med på sponsorholdet. Her beretter direktør Jacob Jensen fra Bankområde Aalborg hvorfor: Det ligger i SPAR NORDs DNA at være en aktiv partner på kulturelle og sportslige tiltag i vores lokalafdelinger.  Og efter den gode respons SPAR NORD fik fra et show banken støttede i Terndrup tidligere på foråret, var det naturligt, at vi gerne ville støtte op om dette Wrestlingshow i Aalborg også og invitere hele byen med til gratis wrestling den 2. august. Vi ønsker publikum en skøn aften og kontakt os gerne hvis du mangler et dynamisk pengeinstitut, som er til at snakke med, bare rolig vi kaster ikke rundt med vores kunder” smiler Direktør Jacob Jensen. Også Aalborg Kommune har bakket op om showet og stillet lokation vederlagsfrit til rådighed.

 

 

 

FAKTA: GRATIS WRESTLINGSHOW PÅ AALBORG HAVN.

Sted: Aktivitetespladsen Aalborg Havn.

Dato: fredag den 2. august.

Tidsrum: Optakt fra Kl. 18.00.

Showtime: 19.00 – 19.50.

Gratis Entre.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*