Dadi Halldórsson – blogger om livet udenfor hamsterhjulet

Brosten, asfalt og mursten eller fritgående høns, køkkenhave og vildmarksbad? Efter 43-årigt liv med storbylarm, caféer og dyre mursten i Reykjavik, Prag og Aalborg er bydrengen blevet træt. Han har købt sig et hus på landet. Han skal blive selvforsynende, dyrke roen, ilden i pejsen, klaveret i stuen og den stjerneklare himmel.

Dadi Halldórsson er 43 år og far til tre skønne børn. Han er oprindeligt fra Island, men har boet i Aalborg siden 1999. Han har i mange år arbejdet som tekstsmed, blandt andet hos APPETIZE, hvor han har været tilknyttet som journalist siden 2010. På grund af en stigende irritation over et samfund, hvor man nemt kan komme til at sidde fast i hamsterhjulet, har Dadi og hans kæreste valgt at rive teltpælene op og flytte helt derud, hvor kragerne vender og jorden bliver det naturlige spisekammer i stedet for supermarkedet.

Læs Dadis APPETIZE-blog her

Laura Sahl – blogger primært om mad og opskrifter

Lige siden barndommen har madlavning haft en stor betydning for Laura. Det førte til, at hun i 2016 deltog i Masterchef og endte med 2. pladsen.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog omhandler mad, da min passion er at videregive inspiration til lækker, nem og familievenlig mad. Jeg elsker de klassiske danske retter, og jeg synes, at det er spændende at give dem et nyt twist.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg er stadig en ret ny blogger, det er en helt ny verden for mig, men meget spændende!

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?

– APPETIZEs læsere kan forvente inspiration og opskrifter til en masse lækre retter, dejlig comford food, mad stor smag og med et lille twist af rigtig mormor mad.

Læs Lauras APPETIZE-blog her