Hvem er vi?

APPETIZE er Nordjyllands største, ældste, stærkeste og mest eksklusive gratis-magasin, som siden 2002 har skrevet om personer, begivenheder, kultur og livsstil i Nordjylland. APPETIZE har siden 2015 været ejet af Betine, adm. direktør, og Tinna, kreativ-direktør. Du kan læse mere om, hvem der er med på holdet her.

Hvorfor vælge os?

Som annoncør hos APPETIZE rammer du 100.000 læsere pr udgivelse (online og offline). Vi har et fysisk oplag på cirka 13.000 eksemplarer, samtidig med at vi forstærker udbredelsen, idet vi også lægger magasinet ud i en online version på både Facebook og appetize.dk. Dermed har vi trofaste læsere fra hele landet.

Vi oplever høj interaktion mellem APPETIZE og vores læsere, hvilket resulterer i stor eksponering for vores annoncører.

Størstedelen af vores læsere hører til den købestærke målgruppe:

Hvorfor vælge det trykte medie?

Undersøgelser fra Megafon og Bjerg Kommunikation viser, at når vi læser tekster på digitale medier, bliver vi ofte afbrudt af pop-ups, links og lignende, hvilket er med til at forstyrre vores koncentration. Dette betyder, at vi hurtigere glemmer det, vi har læst. Ved de trykte medier er der færre afbrydelser og dermed huskes artikler, annoncer, logoer osv. bedre. Hos APPETIZE får du derfor genkendeligheden og effekten fra det trykte medie samt den hurtige eksponering fra vores online platforme.

Hvad tilbyder vi?

  • Annoncering i magasinet
  • Reklameartikler
  • Webartikler
  • Webbanner
  • Annoncering på sociale medier
  • Produkt-test
  • Redaktionel omtale

Hvornår udkommer vi?

Aktuelle kampagner og priser

Webartikler

En webartikel koster 2.500,- hvis du selv vil skrive artiklen og selv sørger for billederne. Hvis I ønsker at bruge vores journalist og fotograf koster det 1.500,- ekstra for hver (prisen kan forhandles, hvis I ønsker flere artikler). Vi har minimum 110.000 læsere på vores hjemmeside om året, og artiklen vil også blive lagt på vores Facebook-side.

Facebook-annoncering

Vi tilbyder Facebook-samarbejde i form af opslag på vores Facebook-side og Facebook-konkurrencer, som koster fra 500,- pr. konkurrence.

Eksempel fra konkurrence med Sinnerup i november 2017, som nåede over 53.000 mennesker og fik 1,7 tusinde kommentarer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at høre nærmere om annoncering eller at få et uforpligtende tilbud, så kan du udfylde kontaktformularen eller kontakte os direkte:

Betine Hvidberg Brix
42 80 30 27
betine@creativum.dk

Tinna Feifer Møller
40 53 04 00
tinna@creativum.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hvad ønsker du et tilbud på?


Klik herunder for at se vores medieinformation,
hvor du kan finde flere oplysninger om APPETIZE:

Du kan også finde APPETIZE på:

 

logo_sort_2015

Reklamebureauet Creativum står bag APPETIZE og kan derfor
også hjælpe dig med udformningen af din annonce. Se mere på Creativums hjemmeside.