Hvem er vi?

APPETIZE er Nordjyllands største, ældste, stærkeste og mest eksklusive gratis-magasin, som siden 2002 har skrevet om personer, begivenheder, kultur og livsstil i Nordjylland. APPETIZE er ejet af Betine Brix. Teamet bag udgivelserne består af en flok nøje udvalgte freelancejournalister og fotografer. I november 2019 udgav vi APPETIZE nummer 100, og vi må erkende, at magasinet er så populært som aldrig før. Vi kan mærke, at der er behov for et lækkert trykt magasin i Nordjylland og oplever større og større opmærksomhed fra både læsere og annoncører. Vi er stolte af at udgive dette flotte magasin og du kan her læse mere om, hvem der er med på holdet.

Hvorfor vælge os?

Som annoncør hos APPETIZE rammer du 100.000 læsere pr. udgivelse (online og offline). Vi har et fysisk oplag på cirka 11.000 eksemplarer, samtidig forstærker vi udbredelsen, idet vi også lægger magasinet ud i en online version på både Facebook og appetize.dk. Vi kan på tallene se, at vi har trofaste læsere fra hele landet.

Vi oplever høj interaktion mellem APPETIZE og vores læsere, hvilket resulterer i stor eksponering for vores annoncører.

Størstedelen af vores læsere hører til den købestærke målgruppe:

Hvorfor vælge det trykte medie?

Undersøgelser fra Megafon og Bjerg Kommunikation viser, at når vi læser tekster på digitale medier, bliver vi ofte afbrudt af pop-ups, links og lignende, hvilket er med til at forstyrre vores koncentration. Dette betyder, at vi hurtigere glemmer det, vi har læst. Ved de trykte medier er der færre afbrydelser og dermed huskes artikler, annoncer, logoer osv. bedre. Hos APPETIZE får du derfor genkendeligheden og effekten fra det trykte medie samt den hurtige eksponering fra vores online platforme.

Hvad tilbyder vi?

  • Annoncering i magasinet
  • Reklameartikler
  • Webartikler
  • Webbanner
  • Annoncering på sociale medier
  • Produkt-test
  • Redaktionel omtale
  • Annoncering i forbindelse med vores podcast
  • Oplæsning af reklameartikel/interview gennem vores podcast

Hvornår udkommer vi?

Webartikler

En webartikel koster 2.500,- hvis du selv vil skrive artiklen og selv sørger for billederne. Hvis I ønsker at bruge vores journalist og fotograf koster det 1.500,- ekstra for hver (prisen kan forhandles, hvis I ønsker flere artikler). Vi har minimum 110.000 læsere på vores hjemmeside om året, og artiklen vil også blive lagt på vores Facebook-side.

Podcast-annoncering

Der er mulighed for reklame-samarbejde i forbindelse med vores podcast-udsendelser (optages også til vores YouTube-kanal). Her er der mulighed for at få både logo og speak på som indledning og afslutning på en udsendelse, fra kr. 900,- pr. udsendelse.

QR-kode i magasinet

Når du ønsker at give læseren en udvidet oplevelse af din artikel og/eller din annonce har du mulighed for at købe en QR-kode. Det er således muligt at vise enten en video, flere billeder eller linke til en ønsket side. En QR-kode koster kr. 1.200,-

Ønsker du at høre nærmere om annoncering eller at få et uforpligtende tilbud, så kontakt Betine:

 

Betine Hvidberg Brix
42 80 30 27
betine@creativum.dk


Klik herunder for at se vores medieinformation,
hvor du kan finde flere oplysninger om APPETIZE:

 

 

Reklamebureauet Creativum står bag APPETIZE og kan derfor
også hjælpe dig med udformningen af din annonce. Se mere på Creativums hjemmeside.