Vi er stolte af at kunne præsentere vores helt eget blogger-team. Vi dækker alt det, du temmelig sikkert kender fra din egen hverdag – morgenrutiner, bageråd, musik, døden, madvaner, småbørn, litteratur, parforhold og alt hvad livet byder.

Her kan du læse mere om de forskellige bloggere:

Anders ‘Ædedolken’ Lang – blogger om mad

Anders ‘Ædedolken’ Lang er i den grad mad-entusiast og har en succesfuld madblog på facebook. Han laver mest af det, som man nok vil kalde ‘mandemad’, men de fleste kvinder nok heller ikke ville sige nej til, og har masser af lækre grillopskrifter på sin side. Det meste kan heldigvis også laves i køkkenet, hvis man ikke er velsignet med en grill.

Se mere om Anders her

Læs Ædedolkens APPETIZE-blog her

Kathrine Skovsgaard – blogger om livet som selvstændig

– Ærligt? Jeg har aldrig fulgt en blog, en influencer eller klumme. Jeg er en zapper. Jeg shopper ind og ud, som det passer mig. Den ene dag kan jeg bedst lide knaldrød og den næste afskyr jeg den.

Hvad får mig så tro, at du gider læse dette?

…måske har du ikke andet lige at give dig til, eller måske kan du genkende det?

Jeg vil fra starten understrege, alt du kommer til at læse, er mine ærlige tanker ligenu og her – og ja så er faren for, at jeg har ændret holdning næste gang, ligesom med farverne.

Meningsforstyrret? Måske ja. Skizofren? Måske ja, eller i hvert fald mindre personligheds-spaltning. Diagnostiseret? Nope – og skal ikke udreddes for noget! (Eller i hvert fald ikke lige nu).

Jeg ønsker at give dig lidt indsigt i den til tider kaotiske tilværelse, som jeg holder mig – i håb om du må sidde og være underholdt (evt ryste lidt på hovedet) og måske endda blive inspireret (eller forarget), uanset udelukkende for at forsøge at videregive mine erfaringer, og forhåbentlig kunne give dig noget, du kan bruge. – og resten smider du bare væk 😉

Læs Kathrines APPETIZE-blog her

Anette Vedfald – blogger om musik

Musik har altid været en vigtig del af Anettes liv, så hendes blog kommer til at handle om, hvordan musik påvirker hendes person og hverdag. Anette er desuden også musikanmelder hos APPETIZE.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Musikken har altid været en vigtig del af mit liv, så min blog kommer til at handle om, hvordan musik påvirker min person og hverdag.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg startede min personlige blog tilbage i efteråret 2007. Dengang var blogging stadig meget nyt, men jeg så det som en fantastisk mulighed for at dele mine tanker og oplevelser.

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af jeres APPETIZE-blog?

– Læserne vil kunne forvente, at jeg tilfører en mere personlig vinkel end i mine musikanmeldelser- og interviews. De vil komme med på nogle tankestrømseventyr, som på en eller anden led har en pendant til musik.

Læs Anettes APPETIZE-blog her

Kagelystbykilsgaard – blogger om familieliv og kager

Efter Line deltog i Den Store Bagedyst startede hun sin egen blog, hvor man kan finde hendes lækre opskrifter. Indimellem deler hun også lidt ud af, hvad hverdagen ellers indeholder.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog handler først og fremmest om mig selv, herunder min store passion for at bage. Jeg har altid synes, at det var spændende at bage og være med i køkkenet. Interessen blev dog større og større, og i 2015 deltog jeg i Den Store Bagedyst. Efter min deltagelse steg interessen yderligere. Jeg begyndte at lave bageskole, holde foredrag og dele min passion på de sociale medier. Her var mine følgere meget interesserede i opskrifterne og de gode tips og tricks. Derfor begyndte jeg at blogge og dele mine opskrifter og ideer. Det giver en kæmpe tilfredsstillelse, når andre bruger ens opskrifter og bliver inspireret af mine kreationer. Jeg elsker simpelthen at inspirere andre til at gå i køkkenet: Få folk til at gå ud i deres haver eller i naturen og bruge alle de lækre råvarer, der er lige udenfor døren! Mit mål er at vise, at det faktisk ikke er så svært at lave noget velsmagende. Min blog handler også om livet som småbørnsfamilie, og hvordan man lynhurtigt kan bage nogle lækre boller eller en velsmagende kage. Det behøver nemlig ikke altid at være så kompliceret – alle skal kunne være med!

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?

– I kan forvente lækre opskrifter på alt fra brød og tærter til lækre lagkager, der kan imponere. Derudover vil jeg indimellem tage jer lidt med bag kulissen, hvor I også vil opleve min hverdag som mor til Oskar, kæreste, sygeplejerske og passioneret kagenørd.

Læs Lines APPETIZE-blog her

Mangefarvetvirkelighed – blogger om familielivet

Velkommen til Mangefarvetvirkelighed. Her er trætte forældre, beskidte højstole, rodede skuffer, en god del selvironi, kærlige kys, frustrerede mor-tanker, varme børnefortællinger og alt muligt andet.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog handler om min verden som menneske, mor, kone og ord-elsker. Jeg deler mine tanker og sårbarhed, fordi glansbillede-liv ikke findes. Heller ikke selvom det godt kan virke sådan. Og heller ikke selvom at der er gået sport i at være den mor, der har allermest tjek på tingene. Jeg hylder ærligheden – også når den ikke er rosenrød.

Læs Cecilies APPETIZE-blog her

Hibou

Hibou handler om alt det bedste fra kulturens verden, nærmere bestemt om bøger, film og alle de serier, som man kan blive lidt småafhængig af. Christina, der skriver på Hibou, er desuden også skribent hos APPETIZE.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Lige siden jeg opdagede den magiske verden, der gemte sig på hylderne på det lokale bibliotek, har mit hjerte været tabt til kulturen. Det blev yderligere forstærket, da jeg satte mig i den mørke biografsal for første gang, hvor ‘Den lille havfrue’ og ‘Jurassic Park’ forseglede min skæbne. Derfor er det naturligvis kulturen, der er omdrejningspunktet for min blog.

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din blog?

– De kan forhåbentlig få en masse ny inspiration til både boghylden, biografturene og hvad man skal se på alle de mange streamingtjenester.

Læs HIBOUs APPETIZE-blog her

Pernille Augustinussen – blogger primært om mode og styling

Pernille Augustinussen har en baggrund indenfor mode og er uddannet modelkonstruktør og senere som stylist. Hun arbejder i øjeblikket som freelance stylist og underviser. Derudover er hun 34 år, gift og mor til tre.

– Min egen blog er lidt et sammensurium af mange ting og måske svært for nogle at finde rundt i. Det er familielivet med mand og tre børn, ærlig snak, rejser, krea, bolig og ikke mindst mode. Jeg elsker mode, men at lave en blog kun om det ville ikke være rigtig for mig.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Mode er for mange noget fancy og utilnærmeligt. Det er ikke rigtigt! Jeg har en stor passion for mode, og en endnu større interesse for hvad tøj kan gøre for os og vores selvværd. Det vil være min mission at delagtiggøre jer og gøre modeverdenen mindre farlig 🙂

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?

– Læserne kan forvente forskellige indlæg om mode og styling. Guides til tendenser, styling tips og gode råd.

Du kan finde Pernilles blog her