Vi er stolte af at kunne præsentere vores helt eget blogger-team, som du for eftertiden vil kunne læse på appetize.dk. Vi dækker alt det, du temmelig sikkert kender fra din egen hverdag – morgenrutiner, bageråd, musik, døden, madvaner, småbørn, litteratur, parforhold og alt hvad livet byder. Følg bloggerne både online, og en gang imellem i magasinet.

Her kan du læse mere om de forskellige bloggere:

Pernille Augustinussen – blogger primært om mode og styling

Pernille Augustinussen har en baggrund indenfor mode og er uddannet modelkonstruktør og senere som stylist. Hun arbejder i øjeblikket som freelance stylist og underviser. Derudover er hun 34 år, gift og mor til tre.

– Min egen blog er lidt et sammensurium af mange ting og måske svært for nogle at finde rundt i. Det er familielivet med mand og tre børn, ærlig snak, rejser, krea, bolig og ikke mindst mode. Jeg elsker mode, men at lave en blog kun om det ville ikke være rigtig for mig.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Mode er for mange noget fancy og utilnærmeligt. Det er ikke rigtigt! Jeg har en stor passion for mode, og en endnu større interesse for hvad tøj kan gøre for os og vores selvværd. Det vil være min mission at delagtiggøre jer og gøre modeverdenen mindre farlig 🙂

Hvor længe har du blogget?

– Jeg startede min blog for 3 år siden. Dog har det været lidt on-off:-)

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?

– Læserne kan forvente forskellige indlæg om mode og styling. Guides til tendenser, styling tips og gode råd.

Du kan finde Pernilles blog her

Laura Sahl – blogger primært om mad og opskrifter

Lige siden barndommen har madlavning haft en stor betydning for Laura. Det førte til, at hun i 2016 deltog i Masterchef og endte med 2. pladsen.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog omhandler mad, da min passion er at videregive inspiration til lækker, nem og familievenlig mad. Jeg elsker de klassiske danske retter, og jeg synes, at det er spændende at give dem et nyt twist.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg er stadig en ret ny blogger, det er en helt ny verden for mig, men meget spændende!

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?

– APPETIZEs læsere kan forvente inspiration og opskrifter til en masse lækre retter, dejlig comford food, mad stor smag og med et lille twist af rigtig mormor mad.

Læs Lauras APPETIZE-blog her

Anette Vedfald

Musik har altid været en vigtig del af Anettes liv, så hendes blog kommer til at handle om, hvordan musik påvirker hendes person og hverdag. Anette er desuden også musikanmelder hos APPETIZE.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Musikken har altid været en vigtig del af mit liv, så min blog kommer til at handle om, hvordan musik påvirker min person og hverdag.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg startede min personlige blog tilbage i efteråret 2007. Dengang var blogging stadig meget nyt, men jeg så det som en fantastisk mulighed for at dele mine tanker og oplevelser.

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af jeres APPETIZE-blog?

– Læserne vil kunne forvente, at jeg tilfører en mere personlig vinkel end i mine musikanmeldelser- og interviews. De vil komme med på nogle tankestrømseventyr, som på en eller anden led har en pendant til musik.

Læs Anettes APPETIZE-blog her

Kagelystbykilsgaard

Efter Line deltog i Den Store Bagedyst startede hun sin egen blog, hvor man kan finde hendes lækre opskrifter. Indimellem deler hun også lidt ud af, hvad hverdagen ellers indeholder.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog handler først og fremmest om mig selv, herunder min store passion for at bage. Jeg har altid synes, at det var spændende at bage og være med i køkkenet. Interessen blev dog større og større, og i 2015 deltog jeg i Den Store Bagedyst. Efter min deltagelse steg interessen yderligere. Jeg begyndte at lave bageskole, holde foredrag og dele min passion på de sociale medier. Her var mine følgere meget interesserede i opskrifterne og de gode tips og tricks. Derfor begyndte jeg at blogge og dele mine opskrifter og ideer. Det giver en kæmpe tilfredsstillelse, når andre bruger ens opskrifter og bliver inspireret af mine kreationer. Jeg elsker simpelthen at inspirere andre til at gå i køkkenet: Få folk til at gå ud i deres haver eller i naturen og bruge alle de lækre råvarer, der er lige udenfor døren! Mit mål er at vise, at det faktisk ikke er så svært at lave noget velsmagende. Min blog handler også om livet som småbørnsfamilie, og hvordan man lynhurtigt kan bage nogle lækre boller eller en velsmagende kage. Det behøver nemlig ikke altid at være så kompliceret – alle skal kunne være med!

Hvor længe har du blogget?

– Jeg har blogget i cirka 2 år.

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?

– I kan forvente lækre opskrifter på alt fra brød og tærter til lækre lagkager, der kan imponere. Derudover vil jeg indimellem tage jer lidt med bag kulissen, hvor I også vil opleve min hverdag som mor til Oskar, kæreste, sygeplejerske og passioneret kagenørd.

Læs Lines APPETIZE-blog her

Mangefarvetvirkelighed

Velkommen til Mangefarvetvirkelighed. Her er trætte forældre, beskidte højstole, rodede skuffer, en god del selvironi, kærlige kys, frustrerede mor-tanker, varme børnefortællinger og alt muligt andet.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Min blog handler om min verden som menneske, mor, kone og ord-elsker. Jeg deler mine tanker og sårbarhed, fordi glansbillede-liv ikke findes. Heller ikke selvom det godt kan virke sådan. Og heller ikke selvom at der er gået sport i at være den mor, der har allermest tjek på tingene. Jeg hylder ærligheden – også når den ikke er rosenrød.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg har blogget siden januar.

Læs Cecilies APPETIZE-blog her

Hibou

Hibou handler om alt det bedste fra kulturens verden, nærmere bestemt om bøger, film og alle de serier, som man kan blive lidt småafhængig af. Christina, der skriver på Hibou, er desuden også skribent hos APPETIZE.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?

– Lige siden jeg opdagede den magiske verden, der gemte sig på hylderne på det lokale bibliotek, har mit hjerte været tabt til kulturen. Det blev yderligere forstærket, da jeg satte mig i den mørke biografsal for første gang, hvor ‘Den lille havfrue’ og ‘Jurassic Park’ forseglede min skæbne. Derfor er det naturligvis kulturen, der er omdrejningspunktet for min blog.

Hvor længe har du blogget?

– Jeg har blogget on and off i efterhånden 5 år. Hibou er dog et ganske nyt projekt.

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din blog?

– De kan forhåbentlig få en masse ny inspiration til både boghylden, biografturene og hvad man skal se på alle de mange streamingtjenester.

Læs HIBOUs APPETIZE-blog her