Her løfter vi i fællesskab

Reklame | CrossFit North 57 ̊9 ̊

Som i alle andre træningscentre mødes man også af høj musik, når man træder ind iCrossFit North 57 ̊9 ̊ . Men på trods af det og de 1400 kvm store lokaler, er her en rolig og imødekommende atmosfære

– Én henter en kop kaffe i loungebaren, én træner med en personlig træner, et hold er i gang og andre træner selv. Det er som at træde ind i et fællesskab, hvor man føler sig velkommen. Og det er netop den følelse som ejerne Linn Abildtrup, Torben Keller og Helene Bach Kjær ønsker at give deres medlemmer.

Tid er en værdifuld vare

De tre ildsjæle åbnede CrossFit North 57 ̊9 ̊ i september 2017 med fokus på at tilbyde medlemmerne alt under et tag, og derved spare tid. Her har man mulighed for holdtræning, personlig træning, kostvejledning, coaching/terapi og fysioterapi. Man skal derved ikke booke tid flere steder ude i byen for at få dækket disse behov. Tid er meget værdifuldt i dag, påpeger Torben, og med deres kompetencer og åbningstider fra kl. 5 – 23, imødekommer CrossFit North 57 ̊9 ̊ netop det. Her får man en samlet pakke.

Torben, Linn og Helene dækker hver især spidskompetencerne; personlig træning, kostvejledning, coaching/terapi og fysioterapi samtidig med, at de også er instruktører. Og netop dét at de også selv er ”på gulvet” gør, at man som medlem har mulighed for en snak under træningen. Her kan man få gode råd til kosten eller hvordan man tilpasser sin træning i forhold til eventuelle skader. Tilstedeværelsen gør også, at der er kort fra tanke til handling. Når medlemmer udviser interesse for en bestemt træningsform eller ønske om flere eftertragtede hold, så bliver det hurtigt til en realitet. Ejerne ønsker at man som medlem hos CrossFit North 57 ̊9 ̊, føler sig set og hørt.

Crossfit er ikke kun for de rå

Crossfit har længe været kendt for at være råt og for de stærke, men hos CrossFit North 57 ̊9 ̊ kommer alt fra børn, teens, nybagte mødre, ældre, kvinder og mænd, der ønsker at gøre en forskel for sig selv. CrossFit North 579 har en bred pallette af holdtyper, – både almindelig crossfit hold samt en lang række specialhold, som f.eks cardio, boksning, styrke, gymnastik, vægtløftning, yoga, og hold for børn og teens. Her kan du være sikker på, at uanset hvilket hold du deltager på, så er instruktøren ekspert på netop det område, der undervises i. Den nybagte mor er fx i kyndige hænder af en instruktør med viden indenfor gynækologisk og obstetrisk fysioterapi.

De tre ejere er utrolig glade for den store opbakning, de har fået, siden de slog dørene op i september 2017. De føler selv, de har skabt et unikt sted. De har svært at give en opskrift på succesen, men når man taler med dem, får man hurtigt et indtryk af, at de er gode mennesker med gode kompetencer. De tre ejere fortæller også at de ofte får positiv feedback fra medlemmerne, hvilket bekræfter dem i, at åbningen af CrossFit North 57 ̊9 ̊ var det helt rigtige. Man mærker, at de alle tre brænder for at skabe det bedste crossfitcenter for deres medlemmer.

Selvom crossfit kan virke lidt råt, så er her gjort en dyd ud af at tilbyde medlemmerne den bedste kvalitet, ikke kun i form af deres 22 dygtige instruktører, men også i deres lækre faciliteter. Omklædningsrummene har varme i gulvet, separate brusenicher og overalt opleves en hjemlig stemning. I loungeområdet kan man mødes efter træning over en kop kaffe eller vand. Her skabes den særlige klubstemning, som man genkender i omklædningsrummet fra fodbold-, eller håndboldtræning. Det sociale aspekt er i høj grad i fokus hos CrossFit North 57 ̊9 ̊.

Nytårsforsæt bør begynde i november

Når vi kommer ind på nytårsforsæt bliver de tre ejere til gengæld stille et øjeblik. Dem tror de nemlig ikke på. Nytårsforsæt kan starte hele året, mener Linn. Det er nemlig når motivationen er der, man skal starte med at ændre de indgroede vaner. Hvorfor tage 3-4 kg på i december, hvis man kan komme igennem julemåneden uden at tage på, eller måske endda opnå et lille vægttab? Det bliver jo jul igen næste år. Vil man fx tabe sig på maven, så er det oppe i hovedet, man skal arbejde, tilføjer hun. Det handler nemlig om mindset og i høj grad om personlig udvikling. Torben tilføjer, at hvis man bare bestræber sig på at forbedre sig selv 1 % hver dag, så kan man nå rigtig langt. Det er simpelt, men simpelt er ikke altid let, slutter han. Hos CrossFit North 57 ̊9 ̊ kan du til gengæld blive hjulpet godt på vej til at holde nytårsforsættet – også efter at januar er ovre.

Helene Bach Kjær

Stilling Fysioterapeut hos CrossFit North 57 ̊9 ̊
Alder 26 år
Uddannelse Fysioterapeut
Farvorit træningsform Holdtræning og selvtræning sammen med andre
Mål for 2018 At få en rytme i egen træning
Torben Keller

Stilling Personlig træner / Instruktør hos CrossFit North
57 ̊9 ̊
Alder 30 år
Uddannelse Bankuddannet, Personlig Træner, tidl. professionel bokser
Favorit træningsform Holdtræning, træning med andre og bare generelt at bevæge at udfordre kroppen
Mål for 2018 At være skadesfri
Linn Abildtrup

Stilling Kostvejleder / Instruktør hos CrossFit North 57 ̊9 ̊
Alder 40 år
Uddannelse Bankuddannet, diverse lederuddannelser, HDFR, kostvejleder og psykoterapeut
Favorit træningsform Elsker teamworkouts og træning med personlig træner
Mål for 2018 At blive stærkere rent fysisk og kunne tage 100 kg i squat