YouTube-stjerner skaber julestemning i Magasin

Tekst Pressemeddelse (Magasin) | Foto Presse

Tvillingebrødrene Oskar og Elias på 19 år står bag YouTube-kanalen ’Kender du det’.

Fredag den 8. november får Magasin i Aalborg fornemt besøg af YouTube-stjernerne Rebecca Dahl og ’Kender du det’-brødrene, hvor de vil lave masser af sjove juleaktiviteter i forretningen.

I denne uge er der ekstra god grund til at lægge vejen forbi Magasin i Aalborg. Fredag den 8. november kl. 16-17 gæster YouTube-stjernerne Rebecca Dahl og ’Kender du det’-drengene nemlig forretningen. Her skal de blandt andet konkurrere om, hvem der hurtigst kan pakke julegaver ind, og hvem der først kan pakke hinanden ind i gavepapir, mens de filmer til deres YouTube-kanaler. Derudover vil YouTube-stjernerne udlodde julegaver til besøgende i Magasin.

25-årige Rebecca Dahl fra Aalborg er kendt for sin YouTube-kanal under eget navn.

– Vi glæder os rigtig meget til at invitere aalborgenserne indenfor til et sjovt og hyggeligt arrangement som dette. Både ’Kender du det’-drengene og Rebecca Dahl har en utrolig bred følgerskare og appellerer til rigtig mange mennesker – og så er de jo bare sprængfyldt med positivitet og god energi, så der er garanti for nogle gode grin og hyggelig stemning. Vi håber, at mange har lyst til at kigge forbi, siger Tina Mikkelsen, der er Store Manager i Magasin Aalborg.

Tvillingebrødrene Oskar og Elias på 19 år står bag YouTube-kanalen ’Kender du det’, hvor de flere gange om ugen underholder sine knap 235.000 abonnenter med challenges, quizzer og sjove indslag. 25-årige Rebecca Dahl fra Aalborg er kendt for sin YouTube-kanal under eget navn, hvor hun også laver sjove udfordringer og underholdende indhold, mens hun giver sine 132.000 abonnenter indblik i sit hverdagsliv.