Vinterferieaktiviteter på biblioteket

PRESSEMEDDELELSE Aalborg Bibliotekerne

I uge 7 og 8 kan du tage dit barn eller barnebarn i hånden og besøge dit lokale bibliotek, hvor der vil være masser af aktiviteter og hyggestunder.

Hos Aalborg Bibliotekerne er der lagt op til to uger med masser af familiehygge, kreativitet og vaskeægte feriestemning, når de inviterer indenfor til workshops, filmfestival, fordybelse og gode læsestunder. I uge 7 og 8 kan du tage dit barn eller barnebarn i hånden og besøge alle Aalborgs biblioteker og bogbusser, hvor der vil være alle muligheder for at få én på opleveren.

De vanlige ferieaktiviteter giver endelig følelsen af, at vi atter er på vej imod mere normale tilstande og lysere tider. Aalborg Bibliotekerne glæder sig i hvert fald til at byde børnefamilierne indenfor til nogle hyggelige uger med fuld fokus på familie og kvalitetstid.

Tid til kreativitet

Som det hører sig til i en ferie, er der tid til at sætte tempoet ned og plads til at sætte ekstra spot på hygge i familiens skød – ikke mindst med kreative sysler. I de to uger har bibliotekerne i Aalborg samt bogbusserne kreative værksteder i den betjente tid, hvor du kan udfordre dine kreative evner:

  • Lav lanterner på Svenstrup, Trekanten og Hals Bibliotek
  • Sjov med garnringe og bogstaver på Storvorde Bibliotek, i bogbusserne og Nørresundby Bibliotek
  • Lav figurer af genbrugsmaterialer på Nibe Bibliotek og Hovedbiblioteket
  • Lav rosetter til ophængning på Hasseris, Vodskov og Vejgaard Bibliotek

 

 

Børnefilmfestival for børn

Hver dag i uge 7 og 8 vil der blive vist forskellige film for børn i alderen 3-10 år. Filmforestillingerne er en oplagt mulighed for at afprøve biografoplevelsen for især de mindste børn, da filmene er af kortere varighed, men samtidig får man den helt rette biografstemning med dæmpet belysning og duften af popcorn i trygge rammer, hvor mor eller far er lige i nærheden. Efter filmene vil der være sjove aktiviteter og masser af spændende bøger og brætspil, som man kan låne med hjem til underholdning i resten af vinterferien.

I samarbejde med Børnefilmfestivalen Buster viser Aalborg Bibliotekerne også en film for de større børn ”The club of ugly children”. Her kan interesserede 5. klasser bl.a. booke sig ind og se filmen som samlet klasse, og bestilling er først til mølle. Filmen indeholder mange relevante temaer, som kan være oplagte at tale om i klassen efterfølgende. Husk at booke billet til alle filmforestillingerne på www.aalborgbibliotekerne.dk/arrangementer.