Test af: Karmameju Natural Brush

Sponsoreret indlæg
Første tanke da jeg åbnede pakken med tørbørsten fra Karmameju var; er det til en hest? Det gav et billigt grin, der dog hurtigt blev erstattet af beundring. Selve håndværket i børsten er ret lækkert. Træ, læder og børstehår bestående af tampicofibre pryder børsten. Tambicofibre er lavet fra en række mexicanske planter, så det er naturlige plantefibre.
Børsten bruges udelukkende på kroppen på tør hud. Den eksfolierer huden blidt og afgifter lymfesystemet. Samtidig med den fjerner døde hudceller, så modvirker den også appelsinhud, øger energiniveauet og gør huden mere spændstig. Det lyder jo altsammen godt, men virker den så?
Efter første gangs brug, lige inden jeg skulle i bad, er der ingen tvivl om, at den i hvert fald gjorde et eller andet tiltrængt ved min hud. Jeg børstede og børstede med cirkulære bevægelser, først fra fødderne og op mod hjertet. En sky af døde hudceller fløj rundt i badeværelset, og mindede mest af alt om en sandstorm i Sahara. Og hold da op – min ellers så fine kulør jeg lige havde opnået af min nyindkøbte selvbruner, var da helt væk. Bleg og med en dejlig prikkende fornemmelse i kroppen gik jeg i bad. Er man meget ømskindet, så pres endelig ikke børsten for hårdt. Jeg er bestemt ikke sart, og nød at blive børstet lidt hårdt. Følelsen bagefter var vildt lækkert. Huden føles silkeblød, og den prikkende fornemmelse i kroppen gav en følelse af, at man havde gjort noget sundt og godt for sig selv.
Jeg kan endnu ikke sige, at mit energiniveau er forøget og jeg rent fysisk kan mærke den store forandring indvortes, men den luksuriøse velvære og sundhed man giver sig selv, føles bare fantastisk. Og så helt uden kemi og skadelige ingredienser.
Huden får virkelig en helt anden glød efter regelmæssig brug, og så er det klart en børste, der er så smuk, at den bør stå fremme.