Skal du være kunstpioner?

Reklame | Kunstpionererne

Annonce – Nu har du chancen for at blive en af de 18 heldige, der starter på Kunsthal NORDs nye uddannelse for unge kunstinteresserede til september

KUNSTPIONERERNE. Det er navnet på en helt ny uddannelse i kunstformidling, som Kunsthal NORD står bag. Den er tænkt til dig mellem 18 og 29 år, som interesserer dig lidt ekstra for kunst – og for at lære at formidle den til andre.

Med et frisk nik til de store russiske kunstpionerer fra revolutionens tid er planen at uddanne næste generations pionerer inden for kuratering, udstilling og formidling af nutidskunst.

Land en kunstsatellit

Vejen til at blive kunstpioner er et gratis to-årigt uddannelseforløb på deltid. Du bliver en del af dagligdagen i en kunsthal, involveret i aktuelle udstillinger og undervist af kunstfaglige eksperter. Som afgangsprojekt skal du lande din egen kunstsatellit i en af de 11 nordjyske kommuner.

Kunstsatellitten – vores mobile platform – skal være base for et tre-dages kunst- og debatprogram, som du selv kuraterer, afvikler og formidler som afslutning på forløbet.

Din passion er din billet

Din adgangsbillet til uddannelsen er din store passion for at forstå og formidle kunst og for at sætte kunstneriske projekter i kredsløb. Der er ingen formelle krav for at blive optaget.

Som studerende hos Kunstpionererne får du professionelle billedkunstnere som mentorer, kommer på studieture i ind- og udland og får værdifulde oplevelser og bekendtskaber med dig hjem.

Den første årgang starter den 10. september 2019. Der er frist for at søge ind den 25. august, men søg gerne i god tid.
Du kan læse mere om Kunstpionererne og om at søge ind på www.kunsthalnord.dk.

KUNSTPIONERERNE ER:

  • en gratis uddannelse i kunstformidling – for 18 til 29-årige
- to år og på deltid
- ikke SU-berettiget
  • tirsdage og torsdage 17-20:30 med undervisning i Kunsthal NORD
  • Facebook og Instagram som @Kunstpionererne

KUNSTPIONERERNE: Ny deltidsuddannelse i kunstformidling from Kunsthal NORD on Vimeo.