Mutation Week Festival 2021

Tekst Presse og Foto Stunt Slave Media

Foto: Stunt Slave Media.

18 vækstlagskunstnere på kanten af det ukendte Tværkunstnerisk vækstlagsfestival i Aalborg kulminerer på det gamle Limfjordsværftet den 28 aug. 2021 fra 13:00-19:00.

“Man kommer til at opleve 18 kunstnere, som træder ud af deres vante rammer og blander blod med andre kunstnere, som de ellers ikke ville kunne opleves med. Det bliver interessant at se, hvad der sker, når de balancerer ved kanten af det ukendte med bind for øjnene, og det eneste, de har at klynge sig til, er deres kunstneriske talenter og færdigheder.”

Sådan beskriver Michael Marino, daglig leder af Huset i Hasserisgade, sine forventninger til lørdagens Mutation Week Festival. Han er sammen med Det Hem’lige Teater, KORMA og Kunsthal NORD en af initiativtagerne til Aalborgs nye tværkunstnerisk vækstlagsfestival. Sprænger rammer for hvad der skabes i Aalborg Mutation Week skaber rum for ny kunstnerisk virke, og skal én gang om året udfordre og sprænge rammer for, hvad der skabes og arbejdes med i Aalborg. Mutation Week er en tværkunstnerisk festival, hvor talentfulde vækstlagskunstnere indenfor forskellige kunstformer – billedkunst, performancekunst, poesi, lydkunst og scenekunst – mødes og arbejder med at udvikle og skabe ny kunst.

De 18 udvalgte vækstlagskunstnere samles i perioden 21. – 28. august. I løbet af en uge skal de sammen skabe ny kunst, og undervejs i deres arbejdsproces får de hjælp og inspiration på forskellige workshop og fra kunstneriske mentorer, der har en professionel baggrund. Ugen kulminerer lørdag d. 28. august med en festival på pladsen ved det gamle Limfjordsværft i Aalborg Vestby. Mutation Week er en festival uden headliners, hvor programmet løbende skabes af de vækstlagskunstnere som deltager på festivalen.

Alle sanser stimuleret for 50 kr.

Også gastronomien – kogekunsten – er repræsenteret ved Arctic Streetfood. Som en del af billetten får de første 200 deltagere på Mutation Week Festival nemlig serveret en gratis omgang pita med grønlandsk rensdyrfyld eller vegansk fyld.

Mutation Week er støttet af Aalborg Kommunes Genstartspulje –

#ViGenstarterAalborgSammen

 

For yderligere info om Mutation Week

Lukas Bysted: lukas@mutationweek.dk – tlf. +45 29896959