Med et vågent øje mod fremtiden

Reklame | Revisor Team Nord

Reklame – Historien om Revisor Team Nord starter helt tilbage i 1950’erne. Siden hen har firmaet været igennem mange forandringer og fusioner, før det endte i den konstellation, der i dag bærer det nuværende firmanavn

Revisor Team Nord er i dag det største revisionsfirma i Jammerbugt Kommune. De har en afdeling i henholdsvis Brovst og Aabybro med i alt 23 ansatte, heraf 5 ejere.

Medarbejderne er den vigtigste ressource

Hos Revisor Team Nord er der en god blanding af erfarne og nye kræfter på holdet. Det er et vigtigt miks, for det skaber en helt unik dynamik;

– For os er det afgørende at kombinere ny viden med mange års branchekendskab. Hos Revisor Team Nord er medarbejderne den vigtigste ressource, og derfor deltager alle medarbejdere og indehavere løbende i kurser og efteruddannelser for at holde sig ajour med den gældende lovgivning. Vi er hvert år på udkig efter nye revisorelever, som med deres spørgelyst kan udfordre og inspirere de faste medarbejdere med nye friske øjne, fortæller Anette Frederiksen, der er en af de fem ejere.

Det er også en prioritet at give plads til de unge i lederkredsen, hvor for eksempel Ditte Jaedicke på kun 33 år er det nyeste medlem af ejerkredsen.

– Det er væsentligt, at der hele tiden kommer nye kræfter til teamet. Vi ser vores konstruktion som en styrke, idet vi hver især kan byde ind med forskellige ideer og input til at optimere vores arbejdsgange, procedurer og systemer, ligesom vi kan matche vores kunder på forskellig vis, fortæller Anette.

Rådgivning om hvordan et firma bedst muligt laver et effektfuldt generationsskifte er da også en af Revisor Team Nords kernekompetencer, så det er kun naturligt, at det er bygget ind i deres egen DNA.

Revisor Team Nord 2

Dybe rødder i Nordjylland

Fordi Revisor Team Nord er et firma med dybe rødder i Jammerbugt Kommune, er det også her og i resten af Nordjylland, de fleste af deres kunder er placeret. Der er dog flere firmaer rundt omkring i landet, der har set fordelen ved et have et solidt nordjysk revisorhold i ryggen.

Revisor Team Nord ved, at revisorydelser handler om meget mere end bogføring, revision, regnskaber og skatteopgørelser. Det handler også om tryghed og tillid i rådgivningen om virksomhedens økonomi. De fleste af deres kunder er mindre og mellemstore virksomheder, som de rådgiver om stort set alle forhold omkring en virksomheds økonomi og regnskab.

Revisor Team Nord gør også en stor indsats for at støtte iværksætteri i Nordjylland. Det gælder almindelig rådgivning, hvor de hjælper iværksættere med at komme fra idé til virkelighed. De samarbejder også med Vækst Jammerbugt, hvor de laver frivillig rådgivning udenfor normal arbejdstid. Det er nemlig vigtigt for dem at være en aktiv samarbejdspartner med erhvervslivet, både ved at hjælpe nye virksomheder i gang og ved at sørge for at der er orden i regnskaberne hos de mere etablerede.

De bedste løsninger

Det er også vigtigt at følge med den teknologiske udvikling, så de kan hjælpe deres kunder bedst muligt.

– Vi holder et vågent øje med udviklingen. Der sker meget indenfor vores branche også på det teknologiske plan, så vi har løbende fokus på at tilbyde vores kunder de bedste løsninger, der efterlever branchens krav. Eksempelvis investerer vi i automatiske bogføringssystemer for at effektivisere vores arbejdsgange, så vi til stadighed er konkurrencedygtige på pris og kvalitet, fortæller Ditte.

Revisor Team Nord er selv sprunget ind i det nye år med en helt ny hjemmeside og en øget tilstedeværelse på LinkedIn og Facebook, så de kan møde kunderne i øjenhøjde.

REVISOR TEAM NORD

AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro

BROVST
Jernbanegade 9
9460 Brovst

Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11
www.rtn.dk
Mail: rtn@rtn.dk