En oplevelsesrig sommer i Aalborg Zoo

REKLAME | AALBORG ZOO

[reklame]

Sommeren 2022 bliver ganske særlig for Aalborg Zoo, som i øjeblikket arbejder på højtryk for at få det nye orangutanganlæg færdigt. I slutningen af juni tager haven nemlig imod de to nye beboere, orangutang-hannen Pal og hunnen Ruti, og senere flytter også asiatiske dværgoddere ind i det nye anlæg.

Hvis man hungrer efter hyggelige og mindeværdige oplevelser, så er et besøg i Aalborg Zoo en sikker vinder. Et nyt orangutanganlæg, en KÆMPE kryb og kravl udstilling og to nye tigerunger er blandt de oplevelser, der kan skrives på listen.

Havens bedste udsigt

Når orangutang-hannen Pal og hunnen Ruti flytter ind i Zoo er det ikke længere girafferne, som har det bedste udsyn over haven. Det nye orangutanganlæg bliver nemlig over ti meter højt, og er bygget op omkring to store klatretræer. Klatretov og ”sway poles” skal gøre det muligt for orangutangerne at bevæge sig både horisontalt og vertikalt i anlægget. Der er naturligvis også sørget for, at orangutangerne kan tage sig en slapper, da der bliver hængt reder op både med og uden tag, så dyrene kan hvile, sove eller søge dækning fra det danske sommervejr – hvad end det byder på regn eller høj sol.

KÆMPE kryb og kravl

Fra mødet med orangutanger til et besøg i et eventyrligt skovunivers med insekter og kryb i mega-størrelse. På udstillingen KÆMPE kryb og kravl kan du stå ansigt-til-ansigt med en tre meter høj fugleedderkop, en gigantisk spyflue eller en to meter lang myg. Aalborg Zoo sætter med udstillingen fokus på at gøre gæsterne klogere på biodiversitet på et niveau, hvor alle kan være med.