Nordsøen Oceanarium – sommeroplevelser udover det sædvanlige!

REKLAME I NORDSØEN OCEANARIUM

[Reklame]

Med sine næsten 200.000 gæster årligt er Nordsøen Oceanarium en af de største turistattraktioner i Nordjylland. 6 millioner liter havvand, mange tusinde fisk og interaktive udstillinger byder på storslåede oplevelser.

I 2023 er hovedtemaet fiskeri – lokalt og globalt, historisk, nu og i fremtiden. Gæsterne kan komme med på fisketur ved stranden eller på molen, og i Emmersbækken der findes i akvariets udendørs areal.

KLUMPFISKENE – AKVARIETS MEST POPULÆRE FISK

Klumpfiskene er som altid akvariets store attraktion, når de, og 3000 andre fisk og havdyr 2 gange dagligt i juli og august, får besøg af dykkeren i det gigantiske akvarium, Oceanariet, med 4,5 millioner liter frisk havvand. Det er også en oplevelse at se sælerne blive fodret i det udendørs anlæg. Her kan du desuden se skelettet af den store finhval, der i 2016 strandede mellem Saltum og Blokhus. Børnene kan boltre sig på de 2 store legepladser med rutsjebaner og svævebane.

SOV MED KLUMPFISKENE – UNIKT OVERNATNINGSTILBUD I SOMMERFERIEN!

Sammen med sin familie, og andre familier, kan man på udvalgte datoer, overnatte på Nordsøen Oceanarium. Man oplever fiskene, sælerne og alle de andre havdyr på en helt anden måde. Sammen med akvariets dygtige guider lærer man dyrene at kende og kommer bag kulissen. Der er muligt at booke arrangementet på følgende datoer: d. 27/6 – 28/6, 10/7 –11/7, 1/8 – 2/8 2023.

Læs mere og book på: oceanarium.dk

BESØG EN RIGTIG FISKEAUKTION – OG SEJL EN TUR I HIRTSHALS HAVN

Sommeren 2023 tilbyder Nordsøen Oceanarium guidede ture på en ægte fiskeauktion, hvor guiden tager gæsterne med på en helt speciel rundtur i den iskolde fiskeauktionsbygning. Guiden fortæller om de mange arter, der ligger sorteret i kas- serne. Efter auktionen er det muligt at komme på en lille morgensejltur i Hirtshals Havn med museumsskibet HG 159 Johs. Hejlesen. Få indblik i arbejdet på havnen før og nu. Turerne udbydes: d. 11.7, 19.7, 28.7 samt d. 4.8.

Tur på fiskeauktion og til sejltur kan bookes her: oceanarium.dk