Aalborg Zoo – Naturen er den vildeste gave

REKLAME | AALBORG ZOO

– få ny viden, bliv begejstret og oplev naturglæden

Annonce – I Aalborg Zoo kan du glæde dig til spændende oplevelser blandt alverdens dyr. Her kan du komme helt tæt på dyrene, blive klogere og nyde en hel dag i hyggelige rammer.

Du har sikkert set dyrene på TV, men det er en helt anden oplevelse at møde dem i virkeligheden. At lugte elefanterne, høre dværgoddernes højlydte ”snak” og se lemurernes adfærd i flokken. Hele familien kan også glæde sig over de mange skønne dyreunger i haven, og i år er det et must at besøge lemurerne, som har flere små unger i deres store, nye anlæg. På familiens tur rundt i parken må du opleve de 7 asiatiske løveunger, som tumler og leger med deres mødre og hanløven Aakash.

Dyrepasserne i Aalborg Zoo deler gerne ud af deres store viden, begejstring for dyrene og naturglæde. Hver dag står de klar til at fortælle og besvare spørgsmål om de mange eksotiske, og i nogle tilfælde tru- ede, dyr i haven. Du kan se speaks og opleve fodringer ved f.eks. de legesyge søløver, de skønne pingviner, de store afrikanske elefanter, specielle vortesvin og næsebjørne. Du kan altså se frem til at blive taget med på en rejse blandt dyr fra hele verden, hvor du både kan blive klogere og godt underholdt. Med jeres besøg støtter du zoos arbejde med naturbevarelse og at bevare truede dyrearter.

VIDSTE DU…

at Aalborg Zoo er åben hele året. Med langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter er der spændende og lærerige oplevelser på alle årstider og for alle generationer.

VIDSTE DU…

at der er spændende og involverende events og arrangementer året rundt i Aalborg Zoo, som du kan kvit og frit kan deltage i med et årskort til haven.

Læs mere på aalborgzoo.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*