Alt det lækre til boligen

Boligtema | ILVA Max Jessen (reklame)

HAY hos ILVA Max Jessen i Terndrup

Annonce – Når man træder indenfor hos Ilva Max Jessen i Terndrup, bliver man blæst bagover af muligheder. Bolighuset er Nordjyllands største og de 7.000 kvm viser dansk møbeldesign og brugskunst i et inspirerende miljø. Man oplever i butikken et helt specielt nærvær og servicen foregår på den nordjyske facon, hvor der er hjælp at få, hvis du har behov for det, ellers er der også rig mulighed for, på egen hånd, at udforske det spændende hus og få ny inspiration til indretning af både stue, soveværelse eller måske kontoret

Et bolighus med stil – på tværs af brands og prisleje, det er, hvad du får ved at besøge ILVA Max Jessen.

– Du behøver ikke bevæge dig fra strømlinede designbutikker til de traditionelle møbelhuse for at finde de møbler og det interiør, som tiltaler dig. Her kan du se det hele og få inspiration. Plukke designvarer ud og se det sammen med den prisvenlige ILVA sofa – og finde ud af hvad der fungerer, fortæller Tracey Museth-Gregersen, der er indretningsarkitekt hos ILVA Max Jessen og fortsætter;

– Vi har formået at skabe et boligunivers, som gør det let at indrette sit hjem og mikse billigt og dyrt – på den rigtige måde og i sin helt egen personlige stil og jeg er selvfølgelig til rådighed, hvis du mangler sparring.

ILVA Max Jessen og Tracy tilbyder, ganske gratis i forretningen, at gennemgå din bolig og med udgangspunkt i dine ønsker og forslag. Du får her et mundtligt idéoplæg til ændringer af indretning, møblering og farvesammensætning og meget andet, en time i forretningen. Du skal blot medbringe for eksempel fotos af møbler, tegninger, og mål af rum – jo mere du har med, jo bedre kan Tracy vejlede dig. Ønskes besøg af Tracy derhjemme koster det timeløn efter aftale.

Terrassemøbler hos Ilva Max Jessen

ALTID DE NYESTE TRENDS

Det er vigtigt at bolighuset afspejler tidens tendens og det må man sige gøres flot i ILVAS store sortiment og det kæmpe udvalg af designmøbler i et prisvenligt niveau.

– Tendensen går mod den nordiske stil, dansk kvalitet og designmøbler og vi er så heldige, at nogle af de største finder du i vores bolighus, oplyser Lau Jessen, Direktør og møbelekspert og fortsætter:

– Så vidt vi ved, findes der ikke et bolighus med samme sammensætning og udvalg andre steder. ILVA Max Jessen er Nordjyllands største møbelhus. Vi har det bedste fra møbelverdenen samlet ét sted med ILVAs sortiment og vores klassiske og særligt håndplukkede møbelmærker, som Skipper furniture, Nielaus, Stouby, Stressless, Brunstad og Farstrup. Derudover har vi vores eget MAX Design, HAY, &Tradition, Menu, Ferm Living, Via CPH., Calia, FDB møbler, MUUBS og andre kendte boligbrands. Hvert brand præsenteres i sit eget ‚studio‘, så du fornemmer de forskellige stilarter, der ligger i de forskellige brands. Det er utroligt inspirerende.

I bolighuset er der ydermere etableret en stor sengeafdeling med blandt andet et nyt stort moderne Hästens studio på flere 100 kvm.

Ansatte hos Ilva Max Jessen

FIND DIN HELT EGEN STIL

Alt kan mikses på kryds og tværs, og i dag kan farver, materialer og mønstre sættes sammen med både træ, stål og for eksempel sten. Lau fortæller, at bolighuset ønsker – gennem professionel boligindretning – at give inspiration og og idéer til, hvordan du kan indrette netop dit hjem funktionelt og harmonisk – med karakter og personlighed.

– Vi indretter alt fra et enkelt rum til hele boligen og du får faguddannet hjælp og vejledning igennem hele processen, så du undgår dyre fejlkøb.

ERHVERVSINDRETNING

Ud over den private boligindretning har ILVA Max Jessen i Terndrup stor erfaring med erhvervsindretninger. Om du er på udkig efter en god kontorstol, små og store skriveborde, reoler eller andre kontor- møbler fra de bedste brands, så kan det hele klares her.

Her kan alle kan være med, så tøv ikke med at besøge det store flotte moderne møbelunivers og få en fantastisk oplevelse. Tag gerne hele familien med, for der er selvfølgelig et hyggeligt legerum til børnene, en slikkepind og en ballon.