Tag rulletrappen til den syvende himmel

Reklame | Sinnerup

Annonce – I hjertet af Aalborg ligger Sinnerup – et mekka af indretning, mode og design. Måske har du allerede været på opdagelse i den fine butik, men snart kan du tage rulletrappen op til en helt nyrenoveret etage med alt, hvad det designbevidste hjerte begærer. APPETIZE har mødt butikschef Britta Jokumsen til en snak om stil, hygge og oplevelser

Det første som møder øjet, når du træder ind i den store lyse butik, er det smukke højloftede rum med boliglækkerier for enhver smag. Fra stueetagens finurlige boligtilbehør kan man bevæge sig videre til de forskudte etager, der byder på lækker indretning til badeværelse og spisestue. Du kan også tage den lange smalle rulletrappe til Sinnerups førstesal.

Stående på rulletrappen er det svært ikke at løfte øjet mod glasloftet og det frie kig til himlen. Trappen fører dog ikke helt ind i himlen… og dog! For er du vild med mode og design, er det svært ikke at føle sig i den syvende himmel.

Designmekka i byens hjerte

Den engang kedelige gule murstensbygning er i dag fuld af liv og inspiration, og butikken er fortsat i udvikling. Butikschef Britta Jokumsen fortæller, at de sidste par ugers byggestøv og larm betyder, at Sinnerup om få uger kan byde velkommen i et endnu mere inspirerende univers af mode og indretning.

Butikken byder på lækre sager, som du ikke kan finde andre steder. Det gælder både det eksklusive tøjmærke Créton Maison, boligtilbehør og møbler fra butikkens eget mærke Furniture by Sinnerup, som tegnes af butikkens ejer Lars Sinnerup og hans team.

– Vi kan tilbyde aalborgenserne noget helt særligt, som ingen andre kan tilbyde. Samtidig kan vi give en god pris, fordi vi får varerne direkte fra producenten, forklarer Britta Jokumsen.

Hos Sinnerup finder man både flotte sofaer, lækre plankeborde og små, finurlige detaljer, der giver boligen personlighed.

– Vi får hele tiden nye designs, og vi går op i, at prisen skal være i orden. Det, at man har råd til at købe tre puder og en vase i en vild farve, er med til at gøre boligindretning spændende. For hvis man bliver træt af farven om tre måneder, kan man bare komme og skifte det ud, smiler Britta.

At bo godt og samtidig følge med tidens tendenser er ifølge Britta vigtigt for nordjyderne.

– Vi er aktive på Instagram og kan se, at folk gerne vil følge med. Vi tilbyder noget, der er nutidigt og in, men som også har vores personlige præg, og som ikke ligner alt det andet, man kan få, fortæller hun.

Hygge i centrum

Lækkert design skal opleves, og med den nyindrettede førstesal kommer oplevelsen for alvor i centrum.

– Kunderne skal opleve, at her er rigtig hyggeligt at være. Derfor kan man altid sætte sig i en af vores gode stole og få en kop kaffe. I hjørnet på første sal bygger vi en stor lounge, hvor man kan mødes og hvile fødderne efter dagens indkøb. Vi vil gerne have et personligt forhold til folk og ser os selv som værter, fortæller Britta.

Mange kunder bruger allerede butikken som mødested, hvilket glæder butikschefen.

– Det er skønt, at der sidder en flok damer i loungen ved prøverummet og hygger sig, mens veninderne prøver tøj. Vi kan også se, at når familien er herinde og kigge, så sætter far sig i en lænestol og hygger, mens de andre går på opdagelse, siger hun.

Butikkens centrale placering gør den ikke bare til et hyggeligt sted at mødes. Ofte kommer kunderne på gåben, når de skal hente en sofa, for det kan være nemmere at få et par venner til at løfte sofaen end at skulle ud af byen for at få møbler.

Kvalitet skal opleves

Britta oplever, at det betyder meget for kunderne at komme ind og se varerne i rummet frem for f.eks. at købe online.

– Mange vil gerne mærke på varen og have den i hånden, inden de køber den. Og rigtig mange er også glade for den personlige snak og rådgivning, man kan få her, siger hun.

Det er populært at bestille f.eks. sin nye sofa i butikken frem for på nettet, for på den måde slipper man for at betale fragt. Som regel går der kun en uge, før kunden har varen i hånden.

– Det er virkelig vigtigt, for når man har besluttet sig for at købe en ny sofa, vil man altså gerne have den med det samme, forklarer Britta.

Butikschef Britta Jokumsen

Ny inspiration

Den flotte, nyindrettede førstesal står færdig om et par uger. Mens byggerodet står på, får kunderne et plaster på såret i form af nedsatte varer.

– Vi glæder os til at byde indenfor til en helt ny oplevelse – og selvfølgelig byder vi også på gode åbningstilbud, siger Britta.

Man kan altid regne med en ny oplevelse, når man besøger Sinnerup. Nye møbler, nye farver på væggene og nye detaljer. Britta fortæller, at den store førstesal bliver inddelt i mindre miljøer for at inspirere kunderne til spændende indretning.

– Man skal helst tænke, ’Wow, sådan skal min stue se ud!’ smiler hun.