ILVA Max Jessen Terndrup – Danske havemøbler I alle prisklasser

BETALT ARTIKEL I ILVA MAX JESSEN

FDB Serien SAMMEN design Thomas E. Alken kan sammensættes i det uendelige til den store familie med mellemlægsplader og tillægsplader.

Annonce – Når du én gang har besøgt ILVA Max Jessen i Terndrup ca. 30 km syd for Aalborg, bliver du afhængig. Det familieejede 7.000 kvm store møbelhus har alt hvad hjertet begærer indenfor boligindretning. Lige nu er der særlig fokus på havemøbler og her udmærker ILVA Max Jessen sig ved at have et stort udvalg fra danske leverandører. I den store udstilling finder du masser af lækker inspiration til indretning af altanen, terrassen og haven. Bedst af alt – der er noget for enhver smag, også når vi taler pris

Lysere tider

Dagene bliver længere – er lunere og lysere. Det er tid til at flytte familietid og hyggestunder udenfor. ILVA Max Jessen i Terndrup har samlet alt det, du skal bruge for at blive klar til udendørssæsonen. Mangler du et godt tilbud på nye havemøbler, søger du gode råd til, hvordan du plejer dine udemøbler bedst, eller er du blot på udkig efter ny inspiration til uderummet – så besøg forretningen, der er kendt for sine hjælpsomme medarbejdere.

I det store lyse indgangsparti, finder du og familien en hyggelig café med gratis kaffe, the, cappucino og chokolade. Her er også et rislende smukt bassin med fisk så tamme, at børnene kan kæle for dem.

I den hyggelige gårdhave er der masser af miljøer med de smukkeste og mest funktionelle havemøbler, så du og familien kan prøve møblerne godt af, inden I bestemmer jer.

HAY’s Pallisade

Kollektionen er designet af Ronan & Erwan Bouroullec og indeholder både behagelige loungestole, praktiske skamler, borde til kaffen eller middagen og skønne bænke, hvor du kan hvile benene og ryggen efter havearbejde eller en lang dag på job.

Hos ILVA Max Jessen finder du også de lækre, lune hynder til HAY Palissade bænke og stole, både i en quiltet og en glat variant.

Life made comfortable By Cane-Line

Cane-Line er et dansk designfirma med mere end 30 års erfaring i design og fremstilling af komfortable og funktionelle kvalitets havemøbler. Cane-Line er socialt ansvarlige og mener, at ansvaret går ud over design og produktion af møbler, hvorfor møblerne er lavet med den største omtanke for vores miljø.

ILVA Max Jensen i Terndrup har et stort udvalg fra danske Cane-Line, der er kendt for både kvalitet, komfort og nem vedligeholdelse af møbler, som holder i årevis.

Udemøbler til det danske vejr fra FDB

Vi elsker at have smarte og holdbare udemøbler, der kan tåle den omskiftelige danske sommer. FDB Møbler har skabt serien SAMMEN designet af Thomas E. Alken.

FDBs egne udemøbler fra Sammen-serien kan kombineres på et utal af måder. Serien, som består af havestole, loungestole, haveborde, solvogn og bænke er fremstillet i FSC-certificeret teaktræ.

Hygge i haven med Kooduu

Kooduu er ny leverandør, som har skabt høj kvalitet, design i verdensklasse og nordisk elegance i deres Synergy-produkter. Der er tale om trådløs Bluetooth-højttaler, lampe med LED-lys og multifunktionelt rum til en flaske kold vin.

Bæredygtige møbler fra ILVA Max Jessen

Bæredygtighed og smukt design går hånd i hånd. Hos ILVA Max Jessen er alle havemøbler udført i træ FSC®-certificerede, og det betyder, at når du vælger FSC®-mærkede havemøbler fra her, er du med til at sikre en bæredygtig skovdrift.

ILVA Max Jessen har siden 2010 været medlem af FSC® Danmark og har derfor længe haft fokus på møbeldesigns, hvor bæredygtighed, funktionalitet og design går op i en højre enhed. Vi har et mål om, at alle vores træmøbler, ikke kun havemøbler, skal være FSC®-certificerede på sigt. Vi har sat os nogle ambitiøse og klare mål, så vi kan være med til at forbedre vilkårene for træer, mennesker og dyr i verdens skove. Vi håber, du vil være med på rejsen.