6 millioner liter vand… og meget mere…

REKLAME | NORDSØEN OCEANARIUM

[Reklame]

På Nordsøen Oceanarium kan gæsterne rejse under havets overflade og møde klumpfisk, hajer, rokker og andre havdyr i tusindvis. Her kommer man helt tæt på giganterne, får skumsprøjt i ansigtet og kan klappe en søstjerne på ryggen.

Oplevelsen er stor for store og små ved rørebassinet. Velkommen til Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium!

Endelig er klumpfiskene tilbage!

Efter halvandet år uden klumpfisk er der nu 2 eksemplarer af arten i det store Oceanarium. De spøjse fisk vækker begejstring hos de fleste, og dykkeren, der går i vandet for at fodre dem og de andre havdyr er dagens store begivenheder.

Kig en legesyg sæl i øjnene

Gæsterne kan se frem til at møde Danmarks største rovdyr ansigt til ansigt i det store, udendørs anlæg. I undervandstunnelen kan du se de nysgerrige sælers elegante og hurtige bevægelser under vandet. Der forventes en unge i sælariet i løbet af sommeren.

Ud under åben himmel

I de udendørs legeområder på i alt 6000 m2 kan man slippe børnene løs. Familien kan opleve vind og vejr ombord på skibet Ship O’hoy, dyste i krabbefangst eller besøge Hvalforskerhytten, hvor man kan studere skeletterne fra havets giganter og meget mere… Det nye, lækre udendørsområde Ved Fyret rummer både flotte grønne arealer og kuperet terræn, hvor der er rigeligt med plads til både leg og afslapning. Hør lyden af det rislende vand fra Emmersbækken, der slanger sig gennem området. Her kan madpakken nydes i et af de seks shelters udstyret med bænke og borde, eller der kan bestilles mad i ”Seafood”.

En bid af Nordsøen

Akvariets spisesteder serverer lækre, enkle fiskeretter, varieret af årstidens fisk og råvarer – friskfanget, sundt og bæredygtigt!