Det summer af sommer


REKLAME | METROPOL SHOPPINGCENTER & HJØRRING HANDEL

Glæd jer – til en sommer i dejlige Hjørring, som aldrig er set før

[Reklame]

Intet er som det plejer – Sommerby Hjørring er en ny fantastisk oplevelse, som du bare må opleve denne sommer. Byen summer af sommer hele sommeren, hvor der dagligt vil være events og aktiviteter for hele familien i gaderne og i METROPOL ShoppingCenter

Fra juni til august finder du de perfekte rammer og rum til sport, leg, kultur, musik, teater samt ro, hygge og forkælelse. Især i ugerne 26-31 er der ekstra spændende aktiviteter og events. Alt i alt er Sommerby Hjørring en genvej til begejstring og varige minder.

Gågaderne er omdannet til mange små oaser

Fra juni er Strømgade og Østergade omdannet, som I aldrig har set dem før. Der findes mere end 20 små oaser rundt i gågaderne og ved shoppingcentret, hvor der hvert sted er en lille ”palmelund”, et spil eller aktivitet i form af bordtennis, kæmpe skakspil, pennabane, stigegolf, kongespil, bordfodbold, tumleområde til de helt små og et TEQbord, som er det nye sort – endelig er der super flotte møbler at opholde sig på. Her kan du sidde og nyde livet, og være en del af byrummet og hyggen.

Tætpakket program i sommerferien

I sommerferieugerne (uge 26-31) er der et kæmpe aktivitetsprogram, hvor der sker noget nyt for alle aldre dagligt. I hele juli måned vil Springvandspladsen være delvist overdækket, når den meget flotte ”Sct. Knuds Himmel” opsættes på springvandspladsen.

Hold øje med programmet, så du kan beslutte dig for, hvilke dage du bare må ind til byen. Der bliver bl.a. gadeteater, hoppeborge, highjumper, ballonklovne, og ansigtsmalere. Tjek også Four O ́Clock hver torsdag. Her vil du møde en masse forskellige foreninger, og der vil være temadage med kunsthåndværkere, lokale råvarer, spirituelle dage, vinfestival, øllets dag, en dag med dyr m.v. Herudover er der yoga, træning, dans, Walk & Run løb, kunstvandringer og meget mere. Der er noget for enhver smag.

Kom og sum med

Med de nye rammer i byen er der skabt noget helt unikt – og måske endda lidt sydlandsk stemning, hvor der hele tiden er noget at tage sig til, og noget at se på. Et varmt velkommen til Sommerby Hjørring.