Nordsøen Oceanarium – et besøg værd i al slags vejr!

BETALT ARTIKEL | NORDSØEN OCEANARIET

Annonce

6 millioner liter vand… Og MEGET mere

10.000 m2 indendørs, 5.000 m2 udendørs, 75 akvarier, klappebassiner, 8.000 fisk og andre havdyr. Rejs under havets overflade og mød hajer, klumpfisk og andre havdyr i tusindvis. I Nordeuropas største akvarium i Hirtshals kommer du helt tæt på giganterne, får skumsprøjt i ansigtet og kan klappe en søstjerne på ryggen.

En Nordsøisk Tidsrejse – årets tema på Nordsøen Oceanarium!

Hele 2021 kommer gæsterne med på en tidsrejse rundt omkring Nordsøen, hvor fund fra naturen i området trækker spor langt tilbage i historien – helt fra de friske mågefjer over rav med insekter, fossiler fra Limfjorden og 65 millioner år gamle forstenede søpindsvin. I løbet af året vil der også være guidede ture ved kysterne i nærheden af Hirtshals. Læs mere på oceanarium.dk

Masser af udendørs oplevelser!

I det kæmpe store udendørs område på 6000m2 er der krabbefangst med de bare næver, ravjagt, leg og læring for store og små. Området ”Ved Fyret”, en oase hvor de voksne kan slappe af, mens børnene leger og fisker ved bækken. Her kan madpakken også nydes i et af de 6 shelters.

Kig en legesyg sæl i øjnene

Mød Danmarks største rovdyr ansigt til ansigt i det store, udendørs anlæg. I undervandstunnelen kan du se de nysgerrige sælers elegante og hurtige bevægelser under vandet.