Wallmans Christmas Show er i en julefrokostklasse for sig

REKLAME I WALLMANS CHRISTMAS SHOW

Annonce

Gør dig klar til et brag af en julefrokost! Saml dine kollegaer, familie eller venner til en fantastisk aften fyldt med forrygende musik, forførende dans, nervepirrende akrobatik og ikke mindst en lækker 4-retters showmenu og den ultimative feststemning

I øjeblikket øves der intenst på det store show, som er skabt i et tæt samarbejde mellem Wallmans seniorproducer Albin Ljungqvist og Johan Espeland, der er kreativ direktør i den store underholdningsmastodont i Danmark og Sverige. Begge var med i Aalborg i 2019, hvor Wallmans valgte at takke ja til at flytte et af deres berømte shows til den nordjyske hovedstad. Premieren er 18. november og derefter spiller showet hver fredag og lørdag til 11. december.

Kreativ direktør, Johan Espeland er ikke et sekund i tvivl om, hvor klar Wallmans er til festerne i Aalborg Kongres & Kultur Center.

– Nu er det snart jul igen, og vi i Wallmans glæder os som børn til juleaften til endnu engang at komme til Aalborg for at fejre jul, efter den tidligere succes vi havde med vores samarbejde med direktør Nicolaj Holm og alle hans fantastiske medarbejdere i AKKC 2019. Vi var naturligvis utroligt skuffede, da vi måtte aflyse sidste jul på grund af pandemien. Vi har siden længtes efter at komme tilbage til Aalborg, AKKC og det fantastiske publikum, vi fik at opleve sidste gang, vi besøgte jer. Nu er det endelig snart jul igen!, siger en forventningsfuld direktør.

Vil trumfe succes fra 2019

Wallmans Christmas Show overgår sig selv i forhold til successen i 2019.

– Denne gang kommer vi med en moderne produktion i fornem melse og udtryk, og det bliver et meget imponerende show. Vores line-up i denne sæson består af nogle af Danmarks og Skandinaviens mest etablerede musical-, pop- og rocksangere. Vi er meget stolte over at medbringe en af varitéverdenens mest etablerede sværdslugende artister, Lucky Hell og vores fantastiske luftakrobat Bruno Bonifácio, der bl.a. vil optræde med et virkelig sexet og ekvilibristisk poledansnummer, fortæller Johan Espeland.

En aften af de helt specielle

Wallmans Christmas Show er en aften med høj musikalsk genkendelse, hvor alle gæster kan synge med. En af de vigtigste ting for Wallmans er at få publikum med i den store fest, og de fejrer hver aften alt, hvad fejres kan såsom fødselsdage, mærkedage, polterabend og firmafester. Det giver et show-touch og skaber en medrivende publikumsfest.

Wallmans juleshow tager dig med på en magisk og helt igennem musikalsk rejse, der bl.a. byder på de største hits fra legender som Tom Jones, Elton John, Lionel Richie og Rolling Stones. Og så kan du glæde dig også til et festfyrværkeri af et Eurythmics-medley, en smuk hyldest til Disney med gigahits fra Aladdin og Beauty and The Beast og ikke mindst en fejring af kærligheden til tonerne af bl.a. Beyoncé og Bruno Mars.

Alle sejl er sat til i en kæmpe performance for at give dig en julefrokost, som du sent vil glemme, og julestemningen når helt nye højder med en perlerække af kendte og elskede julehits: “Santa Claus is coming to town”! Juleshowet kulminerer med en bragende Queen-finale, der gør det umuligt at sidde stille: “We Will Rock You”.

Wallmans juleshow er en oplevelse, der samler generationerne. Der er garanti for enhver smag og klassikere, som I kender og holder af. Mens man nyder den lækre julemiddag fra AKKC Restaurant by MEST, bliver man underholdt og inddraget.

Afterparty til hede rytmer

Efter showet vil DJ‘en fyre op under dansegulvet med alt fra nutidige hits til de bedste klassikere. Der er altså lagt op til et brag af en fest – både under showet og til afterparty.