Nextkey finder drømmeboligen for dig

Reklame | Nextkey

Annonce

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. En ny portal laver arbejdet for dig, så du kun ser de boliger, som passer til dine ønsker og behov, hvad enten du vil købe eller leje. Så er det desuden fuldstændig gratis og uforpligtigende

Kvinden bag Nextkey.dk hedder Anne Mette Frost, og hun har mange års erfaring fra ejendomsbranchen, hvor hun blandt andet har været ejendomsudvikler og udlejer.

– Jeg vil gerne tilbyde noget helt andet end det, man plejer i denne branche. Derfor har jeg startet Nextkey, hvor vi tager købere og lejere i hånden. Vi har lavet en platform til dem, hvor de bliver inspireret til at finde deres drømmebolig.

Nextkey griber udlejning og køb af boliger an på en helt ny måde, hvor en boligagent laver det hårde arbejde. Så skal man kun forholde sig til de bud, der er allerede passer til ens ønsker og behov.

Første ejendom som 18-årig

Anne Mette Frost fik sin start i branchen, da hun som 18-årig købte sin første ejendom.

– Jeg har altid haft en interesse for ejendomme, samt en passion for at bygge og lave om. Så jeg købte en privat ejendom, da jeg var 18 år.

Anne Mette sparede selv op til lejligheden uden hjælp fra hverken hendes forældre eller banken.

– Jeg har en far, som altid har sagt, at der er tre ting, som der er penge i; Jord, hårdt arbejde og ejendomme. Jord under neglene var nok ikke min spidskompetence dengang, og hårdt arbejde ville jeg nok være med til, men jeg vidste ikke, hvilken vej jeg skulle gå. Men ejendomme, syntes jeg, var rigtig spændende, så det blev den vej.

Lejligheden ejer Anne Mette stadig og hun elsker at se, hvordan den har udviklet sig gennem årerne med skiftende lejere.

Fra bar mark til nye boliger

I de seneste år har Anne Mette arbejdet sammen med en økonomisk partner i egen virksomhed, hvor hun har været med til at udvikle store projekter rundt omkring i Aalborg. Firmaet byggede for en halv milliard på bare fem år, og stod bag udlejningen på flere af projekterne.

– Der lærte jeg at være med hele vejen. Lige fra, at vi stod på et bart jordstykke, til når der skulle liv i ejendommene.

Anne Mette nævner et projekt på Marshalls Allé, hvor de gik fra at stå på en tom mark til, at de første kunne flytte ind i villaerne året efter. For Anne Mette stoppede arbejdet dog ikke, når de afleverede nøglen, for hun vil også gerne være med til blandt andet at hjælpe et godt naboskab på vej.

– Jeg tror, at det var der, hvor idéen til Nextkey blev født. Det giver noget godt, når man kan se, at folk bliver glade for at bo der. Vi bygger jo ikke bare boliger, vi bygger et hjem, der er rammen om for eksempel et familieliv eller unge mennesker, der får en god start i vores boliger. Vi lærte, det var vigtigt, at bygge mange forskellige typer af boliger. Det skal passe til fremtidens behov.

Mennesker giver boligerne liv

Anne Mette er glad for den erfaring, det gav at være med gennem hele processen, specielt når beboerne flyttede ind.

– Jeg elsker stadig at komme forbi de ejendomme, vi har lavet. De summer af liv. Det er faktisk startskuddet til Nextkey, for i modsætning til mange andre ejendomsudviklere, så skulle vi også drifte dem og sørge for, at vi fik de rigtige mennesker ind så naboskabet trivedes.

Anne Mette er nemlig overbevist om, at naboskab kan være en vig- tig del af drømmeboligen. Hvis det for eksempel er en ejendom med beboere, hvor børnene er fløjet fra reden, og de nu nyder det rolige liv på pension, så er det nok ikke det rigtige sted for børnefamilien eller den unge studerende. Børnefamilien skal have legepladser og fremtidige kammerater i nærområdet, mens den studerende måske skal ind og mærke midtbyens puls.

– Vi skal have mennesket med i det her, for vi kan bygge nok så mange fine boliger, men hvis vi ikke har nogle, som vi kan flytte derind, så har det ingen værdi.

Den helt rigtige bolig

I Nextkey er det lejerne og køberne, der er i fokus, for det er dem, der skaber liv i boligerne. Processen hos portalen er lige til; Man skal udfylde sine kontaktoplysninger på hjemmesiden og bliver derefter kontaktet.

– Man bliver ringet op af en af vores boligagenter og får en snak om, hvad man gerne vil og hvilke behov man har. Er det haven, en tagterrasse eller måske, at man bor lidt billigere, der er det vigtigste. Vi rummer alle, og det gælder også om man har et behov for at flytte nu og her eller først, når den rigtige bolig dukker op.