Anmeldelse af ’Fasser Partner’ – Tobias Dybvad

Tekst Anette Vedfald | foto presse

Stand-up showet, ’Fasser Partner’ med Tobias Dybvad, spillede hele 2 gange lørdag aften (hhv. klokken 19.00 og 21.30) i den store sal i AKKC. Salen kan med sine 2173 m2 rumme mellem 804 til 2430 siddende publikummer eller 3250 stående.

Selve showet handlede om ’jagten på kærlighed’, og titlen ’Fasser Partner’ var et slang-udtryk for begrebet ’Fast Partner’. For Hr. Dybvad, der åbenbart i størstedelen af sit liv har undgået at bevæge sig i datingmiljøet, har nu opdaget, at det faktisk kunne være rart med sådan en dersens kæreste – som dog helst hverken må sige ’mobilos’ eller ’winwin-situation’. Men Tobias Dybvad har altså kastet sig ud i diverse dating eksperimenter, og det er der så kommet et helt show ud af. Han udtalte dog selv på scenen, at det på ingen måde havde været intentionen bag, men det spørgsmål vil jeg lade være op til den enkelte at bedømme.

Om sit eget show udtaler han selv, at ”Det er helt sikkert et show, du kan relatere til, hvis du har prøvet at være single. Eller været i et parforhold. Eller trådt i en hundelort.” Og det kan jeg kun tilslutte mig, og give ham ret i. Men til trods derfor, så var showet desværre lidt halvkedeligt til tider, selvom Dybvad ofte kom stærkt igen, når han gik over til sin force, nemlig ’skærmen’. For ligesom i sit TV2 Zulu-show, ’Dybvaaaaad’, så blev en skærm ofte anvendt under showet til at vise Tinder-eksempler, som Tobias Dybvad fortalte sine jokes ud fra. Det virkede egentlig ret godt, men i virkeligheden grinede man nok mere af de idioter som han fremstillede, end af hans jokes om det. Faktum er dog at Tinder-jokes er sjove, fordi de både er ret nutidige til målgruppen (som klart lå i den yngre ende af skalaen), men også fordi man grinte af sig selv. Dybvads fremtræden var charmerende dum, men også lettere oplysende om, hvordan man måske ikke lige bør gribe sin datingprofil eller kommunikation an.

Ellers startede aftenen faktisk ud med at Dybvads gæsteoptræder, Melvin Kakooza, kom ind og underholdte i en ti minutters tid. Han var virkelig sjov, og jeg fandt ham faktisk lidt sjovere end selve personen i egen skysovs. Hvilket får mig til i showets anledning at perspektivere til, at man helst ikke skal have andre personer med på sine Tinder-profilbilleder. Først og fremmest fordi det er upassende overfor vedkommende at blive uforskyldt udstillet på den måde, men til dels også fordi at det er usmart, når folk finder ens ven bedre og mere lækker end én selv. Det gør det ligesom mere tydeligt, og her var det ingen undtagelse.

Alt i alt havde jeg en god aften med mange grin, hvilket altid er rart. Derfor kan jeg sagtens anbefale showet til stand-up entusiaster, og særligt hvis man i forvejen kan lide Dybvads Zulu show. Dog var der kedelige stunder, hvor man lige kiggede på klokken, og det trækker desværre showet ned på 3 ud af 6 stjerner for mit vedkommende.

About Anette Vedfald 107 Articles
Anette er musikskribent for appetize.dk og laver både spændende interviews og anmeldelser. Derudover er vi så heldige, at hun også har sin egen appetize-blog. Den kan du læse her.