Ta’ med på en medrivende skattejagt!

PRESSEMEDDELELSE: AKKC

Splitte mine bramsejl! Publikum kan se frem til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Lis Sørensens Fuld af Nattens Stjerner, når Folketeatret tager dem med på et sandt eventyr til Skatteøen lørdag 24. februar og søndag 25. februar i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Efter fire år vender Folketeatrets eventyrlige familieforestilling Skatteøen endelig tilbage. Publikum føres ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Den eventyrlige familiemusical finder sted i børnenes vinterferie i AKKC’s store sal lørdag 24. februar og søndag 25. februar kl. 16 – lad kapløbet om skatten begynde!

Stor anmelderros
Skatteøen er en del af Folketeatrets nyere historie og er efterhånden ligefrem blevet en del af teatrets DNA. Den populære musical havde premiere på Folketeatret i 1986 og har siden spillet på teatret utallige gange – senest i 2019. Nu er den eventyrlige familieforestilling endelig tilbage, og havde premiere for første gang efter fire år i efteråret 2023.

Skatteøen modtog stor anmelderros fra flere medier, og blev kvitteret med fem stjerner af blandt andre Kulturinformation, Teaterbussen, Kulturbunkeren, Scenekanten og Setpaascenen.

  • Når man taler om ’Skatteøen’, er Sebastians udødelige musik ikke til at komme udenom. Man skal være meget kold om hjertet for ikke at elske dette univers, skriver teateranmelder, Scenekanten, om Skatteøen.

 

  • Skatteøen er et medrivende, ægte eventyr med onde og gode, men også med alt det, der ligger lige midt imellem. Holdet er utroligt velspillende, og forestillingen fortjener at få succes endnu en gang. Alt fra musik over scenografi og koreografi til personinstruktion går op i en højere enhed – få fat i en billet, inden det er for sent!, skriver teaterbloggen, Setpaascenen, om den eventyrlige familieforestilling.

Blandt de medvirkende ses blandt andre selveste Szhirley i rollen som Mrs. Hawkins. Szhirley er kendt som både sanger, skuespiller, influencer, tv- og radiovært. Piraten John Silver spilles af Mathias Flint, som har medvirket i flere tv-serier og spillet på en række af landets scener, senest i Folketeatrets Sommer i Tyrol. Den unge eventyrer Jim Hawkins spilles af Siw Ulrikke Maibom, som også spillede titelrollen i Folketeatrets Pippi Langstrømpe.

 

Billetter til Skatteøen lørdag 24. februar og søndag 25. februar 2024 kl. 16 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen for voksne/børn u. 14 år er: A 335 kr./255 kr., B: 285 kr./205 kr., C: 235 kr./145 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.