Verdens nemmeste shopping

Reklame | Salling

Annonce

Du kender det! Du står og skal til fest og hiver tøj ud af skabet. Det er den samme gamle, sorte kjole, som du har haft på hundrede gange før, der bliver hivet frem. Du beslutter dig for at købe noget nyt, men når du så kommer ud i butikken, er det svært at finde det helt rigtige tøj. Det har Salling svaret på.

Hos Salling Aalborg har de en personal shopper, der brænder for, at kunderne får den bedste shoppingsoplevelse. Bag de offentlige prøverum i Salling inviterer den personlige shopper, Jeanette Larsen, ind i mere private omgivelser, hvor hun forkæler med chokolade, kaffe eller rosé, mens hun viser et udsnit af Sallings store udvalg af tøj og stil.

Tøj til alle lejligheder

Ved at booke halvanden eller to timer hos en personlig shopper i Salling kan du få ny inspiration til stilen. Jeanette finder tøj frem, som har mange anvendelsesmuligheder. Det skal både kunne styles med smykker eller en blazer, så det kan bruges til fest, men outfittet skal også kunne tones ned med fx en sweater eller en casual skuldertaske, så det kan bruges til hverdag. Det er vigtigt, at kunden får tøj med hjem, som kan bruges på mange forskellige måder, og derfor anbefaler Jeanette også, at du anskaffer sig en god basisgarderobe, så det nye tøj kan bruges sammen med det gamle, og dermed give en større og mere spændende garderobe. Stine, som vi her har fået lov at følge, har til denne session udtrykt, at hun søger nyt tøj til sin garderobe, som er eksklusivt og langtidsholdbart.

Slip af med tøjkrisen

Der er mange, der synes, at det kan være en udfordring at stå i et prøverum og hoppe ind og ud af forskellige stykker tøj, og sjældent finder man et helt, fuldendt outfit, hvor det hele passer i størrelsen og sidder godt. 
Når du får hjælp af den personlige shopper i Salling, sørger hun for, på forhånd, at finde en masse tøj frem, inden du kommer. Det kræver dog, at Jeanette får lidt viden om, hvem du er, og hvad du skal bruge det til. Hun udvælger nemlig tøjet ud fra alder, størrelse, hårfarve og øjenfarve. Kundens type har også en rolle, hvor oplysninger om erhverv og om man fx er sporty eller feminin i sit udtryk giver Jeanette et billede af, hvilket tøj der passer personligt til dig, så du føler dig godt tilpas.

Skub i en ny retning

For Jeanette er det vigtigt, at man får tøj med hjem, som faktisk kan bruges. Samtidigt vil hun gerne vise ting, der kan give stilen et tvist i en ny retning.

– Mange elsker sort. Det er en storfavorit, men det handler om at få kunden vendt, så de tør tage springet, være mere vovet og prøve nogle nye ting.

Hun understreger dog, at hun ikke prakker nogen noget på, som ikke passer til dem eller til deres basisgarderobe. Et stykke tøj kan bruges på flere forskellige måder, så garderoben derhjemme bliver mere anvendelig, og det nye tvist skal kunne bruges til forskellige årstider.

– Når jeg giver dem udfordringer og skubber dem ud over kanten, får de et af de køb, de bliver allermest glad for, erfarer Jeanette.

Shopping for alle

Det er lige fra unge konfirmander, der skal have hjælp til jakkesættet eller kjolen, til kvinder på over 70, der mangler nye bluser. Det er både mænd og kvinder, og den personlige shopper hjælper til enhver lejlighed – også til nyt undertøj.

– Mange føler, at det er mere trygt og intimt herinde, og her er
 man mere fri frem for ude i prøverummene, hvor man er blandt andre mennesker.

I de mere private omgivelser, kan Jeanette bedre lære kunden at kende, og få et indtryk af, hvem man er som type og person, og dermed kan hun guide folk bedst muligt på rette vej mod en ny stil.

Unik oplevelse

Når kunden har prøvet en masse forskelligt og er blevet udfordret på sin stil uden stress fra omgivelserne, sætter Jeanette sig ned med vedkommende, får lidt at drikke og gennemgår tøjet igen.

– Jeg kan hurtigt mærke, hvad kunden er til, og så hænger jeg det væk, der ikke har nogen interesse.

Mulighederne for det tøj, der falder i smag, bliver vendt over et glas rosé eller en kop kaffe. Ideer til sko, tasker og andre accessories bliver drøftet, og når man så har besluttet sig, følger Jeanette med ud til kassen.

Foruden den gode oplevelse med forkælelse, intimitet og nyt tøj, så pakker Jeanette en lille goodiebag, som tak for en god dag. Den er pakket særligt efter, hvilken kunde der skal have den.

En ”second opinion”

Mange tager en ledsager med ud for at shoppe for at høre deres mening. Det er fx kvinder med deres mænd, sønner med deres mødre eller mødre med deres døtre. Det kan dog nogle gange være svært for ledsageren at sige til og fra over for noget tøj, men her sørger Jeanette for at være bund ærlig, når tøjet kommer på, for hun kan hurtigt aflæse, om det er noget, som kunden kan lide.

Den vigtigste opgave for en personlig shopper er, at du kommer til at se nye sider af dig selv, du ikke anede, du havde. Det kan give et selvtillidsboost, hvor øjnene bliver åbnet for nye muligheder at klæde sig på – også i ting, du aldrig troede lige var dig.

Book tid til forkælelse

Det er ganske gratis at få hjælp af Jeanette og hendes personlige shopper kollegaer i Salling, så når du alligevel har besluttet dig for en ny kjole, du skal bruge til næste fest, kan du med fordel bruge tiden hos en personlig shopper ved Salling. Her undgår du stilstress, tøjkrise og så får du samtidig prøvet noget nyt. Du kommer hjem med nyt tøj, nye råd og nye muligheder.

Den unikke oplevelse kan også gives væk i et gavekort, så mor, konen eller kæresten kan få en skøn dag, hvor hun er i centrum og bliver forkælet i halvanden eller to timer, alt efter hvordan du booker.

Alt du skal gøre er at hoppe ind på Sallings hjemmeside, hvor du booker tid i deres kalender.