Test af: Remington AIR3D hårtørrer

AIR3D hair dryer er den næste generation af hårtørrer fra Remington. Det første, der springer en i øjnene, er produktets unikke design, der er stilsikkert og ultramoderne.

AIR3D kombinerer to funktioner, som der er brug for i tørring af dit hår – et unikt 3D airflow og temperaturer, der er perfekte til hurtigt at opnå dine stylingsresultater. Produktet har tre forskellige varmeindstillinger og to hastigheder. Derudover medfølger der tre stykker stylingstilbehør, som kan hjælpe dig med at skabe forskellige frisyrer.

Hovedet er kompakt og hult, hvilket giver den unikke 3D airflow, som er en teknologi, kun Remington benytter. Denne metode giver en direkte og uafbrudt luftstrøm for ultimativ styling og flawless finish. Hårtørreren benytter også shine enhancing conditioning teknologi, som er en glansfremmende balsamteknologi, der er med til at forhindre kruset hår og medvirker til, at håret bliver glat og skinnende.

Det specielle hoved med den hule midte kan lyse hvid eller blå for at vise, om det er kold eller varm luft, der blæses. Derudover er håndtaget ergonomisk, hvilket giver komfort og kontrol.

Hårtørring er ikke særlig godt for håret, og derfor er det positivt, at Reminton benytter balsamteknologi, der er sundere for dit hår og ikke slider så meget på det. Så behøver man ikke have helt så dårlig samvittighed over at tørre hår. Alt i alt er Remington AIR3D hårtørrer et produkt, der gør, hvad det er designet til, som er at tørre hår. Den er lidt tung at løfte og larmer lige en tand for meget. Ellers er det en ganske udmærket hårtørrer, der er godt designet, er nem at  håndtere og let at bruge.

Remington AIR3D hårtørrer koster 1699,- og kan købes her