KaffeFair åbner d. 16 marts

KaffeFairs nye restaurant åbner fredag d. 16. marts kl. 10:00. Nu er det brandglas, som forårsagede en udsat åbning, endelig ankommet og vi er meget glade for at byde dem velkommen som vores naboer. Det fejrer KaffeFair resten af marts måned med 10% på alt i take away, og de giver kaffe eller te i forbindelse med spisning i restauranten på Strandvejen 19 i Aalborg. 

Hvis du ikke kender KaffeFair, så er det en social økonomisk virksomhed ejet af Fokus, hvilket betyder, at de er en “non-profit” virksomhed. De lægger vægt på to ting: Mad og mennesker. De lægger stor vægt på kvaliteten af deres råvarer og på at hjælpe mennesker, der befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet og få dem tilbage i fællesskabet.

 

Den første tirsdag i hver måned afholder KaffeFair fællesspisninger, hvor alle er inviteret til at komme og møde nye mennesker og få noget lækkert mad.

Næste arrangement tirsdag d. 3. april
Menu: 
Hovedret: Braiseret velfærdskylling med forårs grønt samt stegte kartofler med friske krydderurter
Dessert: Citrontærte a la KaffeFair med sprød marengs.

Dørene åbner kl. 17:00 – maden serveres kl. 17:30.
Pris kr. 100 pr. person – børn kr. 50 (3-12 år). Drikkevarer købes i baren.

Du kan købe din plads her 

 

Derudover kan du hver dag komme forbi restauranten og smage deres lækre, hjemmelavet mad, hvor de har et stort udvalg på både deres almindelige menukort og takeaway.

Restaurantens menukort

Takeaway menukort

Restaurantens åbningstider: 
Man-fredag: kl. 10:00-21:00
Lørdag: kl. 10:00-14:00