Få et kram af Ole Henriksen

Tekst Christina Svendsen | Foto Presse

Fra pressemøde i Musikkens Hus da I Love It blev præsenteret første gang.

På fredag åbner billetsalget til ”I Love It – in Concert” i Musikkens Hus, der får premiere d. 27. september De første 50, der køber billet, får mulighed for at hilse personligt på Ole Henriksen.

Til september er der premiere på I Love It – in Concert, der handler om, vel nok, én af vores allermest kendte nordjyder, nemlig Ole Henriksen. Når billetsalget skydes i gang på fredag kl. 14, i Musikkens Hus, så står hovedpersonen selv klar til at give de første 50 et personligt kram.

 – Jeg glæder mig til at komme tilbage til Musikkens Hus og hilse på en masse mennesker – og så glæder jeg mig utroligt meget til, at ”I Love It – in Concert” får premiere, fortæller Ole Henriksen.

Den Grimme Ælling

I Musikkens Hus ser de ligeledes frem til at give nordjyske fans en oplevelse for livet.

Ole Henriksen har taget et aktivt valg om at sprede glæde, fordi han selv har oplevet at være ensom og ked af det. ”I Love It – in Concert” er en moderne ”Den grimme ælling”-fortælling om et menneske, der blev ved med at kæmpe trods svære odds. Jeg tror, mange mennesker kan relatere sig til hans historie, og vi ser frem til at folde den ud sammen med Aalborg Symfoniorkester i én af verdens bedste koncertsale, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Ole Henriksen tager plads foran billetkontoret i Musikkens Hus fredag 31. marts 2017 klokken 14.00, hvor billetterne går i salg.

”I Love It – in Concert” har premiere 27. september 2017 klokken 20.00.

Der vil ligeledes være to forestillinger 28. september klokken henh. 17.00 og 20.00.

Billetterne koster mellem 280 og 330 kr.

Om koncerten:

”I Love It – in Concert” er en farverig og eventyrlig koncert, baseret på virkelighedens eventyr i form af Ole Henriksens liv. I løbet af koncerten skal publikum på en musikalsk rejse rundt i verden fra det lille Nibe i Nordjylland over det eksotiske Jakarta i Indonesien og til slut det glamourøse Los Angeles i USA, hvor Ole kickstartede sin karriere, blev hele verdens creme-guru og fandt kærligheden.

”I Love It – in Concert” bliver en underholdende og unik oplevelse med plads til at knibe en enkelt tåre eller to.  Vi skal selvfølgelig opleve, hvordan Ole lærte at lave creme i Indonesien, men også få et dybdegående indblik i de mørkere sider af Oles dannelsesrejse, og hvordan han aktivt valgte at blive det festfyrværkeri af positiv energi, vi alle kender i dag.

Til uropførelsen i Musikkens Hus i Aalborg vil vores hovedperson selv deltage som en del af koncerten.

Derudover medvirker fire fantastiske sangere og Aalborg Symfoniorkester i den biografiske koncert, som har alle de ingredienser, en god historie skal have.

Idé, musik og koncept er skabt af Claus Reenberg, Mathias Madsen Munch & Rasmus Lundgreen (Remulus Entertainment)

Se også vores interview med Ole Henriksen fra pressemødet i Musikkens Hus, da I Love It blev præsenteret tilbage i december.