Startup fra Aalborg forkæler skandinaviske forbrugere med rabatkoder

Reklame | Coupii.com

Reklame – Coupii.com – ejet af Akela Digital ApS – med hovedbase i Aalborg har gjort sig positivt bemærket i en lang række skandinaviske lande. Det danske startup er blevet kendt for at forkæle skandinaviske forbrugere med rabatkoder til mange tusinde webshops. Succesen er stor, men ambitionerne rækker tilsyneladende til mere.

Det startede med en simpel, men værdifuld idé

Ejerne bag det nye startup, som forventes at blive en global succes inden for få år. De to iværksættere og ildsjæle havde en ambition om at give forbrugere fra hele verden de bedste besparelser – med rabatkoder naturligvis.

Coupii.com er en onlinebaseret platform, hvor man altid kan finde frem til de nyeste og bedste rabatkoder til de mest populære webshops. Der er i skrivende stund blevet samlet mere end 5.000 rabatkoder fra over 1.000 butikker. Disse tal bliver konstant højere og højere, hvilket glæder de mange forbrugere fra Danmark, Norge, Sverige og en håndfuld andre lande.

De to unge ildsjæle bag platformen har gjort det muligt for forbrugerne at indsende deres egne rabatkoder. Således kan forbrugere hjælpe hinanden på kryds og tværs ved at dele deres rabatkoder.

Det er blevet nemmere at finde rabatkoder til den ønskede webshop

Det nye startup bliver rost for at gøre det nemmere end nogensinde før at finde rabatkoder til webshops. Du kan på hjemmesiden vælge den ønskede kategori, hvis du ønsker at spare penge på musik, elektronik, oplevelser, bøger eller noget helt femte. Der findes rabatkoder for enhver smag, hvorfor tjenesten er henvendt til både mænd og kvinder i enhver aldersgruppe.

Den populære tjeneste er både gratis og uforpligtende at bruge, og sådan vil det højst sandsynligt også være i fremtiden. Der er ingen planer om at indføre brugerbetaling.

Hjemmesiden bliver opdateret mindst en gang dagligt, hvor der bliver tilføjet nye rabatkoder og slettet ugyldige rabatkoder. Der er tilmed mulighed for at blive holdt opdateret med de nyeste rabatkoder, hvis man som forbruger tilmelder sig nyhedsbrevet.

Rabatkoder til Telia er blot noget af det, der bliver efterspurgt af de mange brugere, som ønsker at spare penge på mobiltelefoner, mobilabonnementer m.v.

Klar til at erobre hele Europa

Coupii.com og ejerne bag har en klar ambition om at erobre hele Europa. Det første delmål er at åbne op i 10 lande inden udgangen af 2017. Det mere langsigtede mål er at give alle europæere mulighed for at bruge tjenesten.

Den onlinebaserede platform er konstant i udvikling og bliver ifølge udviklerne bag bedre dag for dag. Der kommer flere og flere rabatkoder til, samtidig med at der arbejdes på nye funktioner og muligheder.

Den aalborgensiske virksomhed, Akela Digital ApS, glæder sig over den positive udvikling og spår en meget lys fremtid for projektet. Det danske startup har fået omtale i nogle af de største danske medier, hvor bl.a. Jubii, Dagens, Berlingske Business og Connery er repræsenteret.