Test af: Sistema HourGlass drikkedunk

Sponsoreret indlæg

Sistema producerer opbevaringsbøtter, madkasser, og drikkedunke. Sistema er et 30 år gammelt firma fra New Zealand med fokus på kvalitetsprodukter uden nogen former for gift- eller hormonforstyrrende stoffer.
Alle produkter 100% BPA- og blyfri, så du kan trygt anvende dem – også til dine børn!

Jeg har altid været helt vild ringe til at drikke nok vand. Selvom der står et glas vand ved siden af mig når jeg sidder her på redaktionen, så får jeg ikke drukket det, eller jeg får hvertfald ikke drukket nok. Det er ikke så smart, og heller ikke særlig sundt. Men efter vi modtog lidt forskelligt fra MED24. MED24 er en webshop der fokuserer på sundhed, helse, og skønhed. Vi modtog bl.a. den her Hourglas drikkedunk fra Sistema, og jeg er blevet meget (!) bedre til at få drukket vand, og det gør en tydelig forskel for mig fysisk. Den er nem for mig at have med rundt omkring, på trods af at den har en god størrelse, men jeg har som regel altid en taske med mig, hvor den nemt kan være. Jeg bruger den også altid når jeg er nede og træne istedet for at have en alm plastik flaske med fra supermarkederne, som man alligevel skal skifte ud hvertfald én gang om ugen for at undgå bakterier. Jeg skolder drikkedunken et par gange om måneden for at holde den ren. Den er blevet min faste følgesvend og står også her ved siden af mig i skrivende stund. Så hvis du er ligeså ringe til at få drukket nok vand, eller mangler den perfekte drikkedunk, så synes jeg du skal hoppe ind forbi MED24 og klikke den hjem! Den fåes i flere forskellige farver og (næsten) alle deres produkter må komme både i fryser og opvaskemaskine. Drikkedunken koster 60,-