Test af: Youngblood Mineral Primer

Sponsoreret indlæg

I samarbejde med Cocopanda har vi fået lov at teste lidt forskellige produkter fra Youngblood, denne gang handler det om Youngblood’s Mineral Primer

Youngblood er et af de mest raffinerede og anerkendte mærker indenfor mineral makeup. Filsofien bag er at skabe så rene og naturlige produkter uden olie, voks og parfume, samtidig med de har en særdeles høj kvalitet. Derfor bruges mærket også af både kosmetologer og makeup-artister.

Med Youngblood Mineral Primer opnår to ting: 1. Du får du din makeup til at holde længere. 2. den udglatter huden. Men holder den så hvad den lover? Ja, det gør den. Hvad angår holdbarheden af din makeup, så holder den længere. Men for at være ærlig, er jeg faktisk ikke den type der kigger mig selv i spejlet flere gange dagligt og tjekker min makeup, og skal jeg i byen får den alligevel et ekstra lag oveni. Så for mig er det essentielle helt klart, at den udjævner huden flot.

Det er egentlig en transparent spartelmasse, du kommer under din makeup, som jævner synligheden af fine linjer og porer ud, og giver en jævn og glat overflade, som gør det nemmere at smøre din foundation ud. Den kan også sagtens bruges alene, blot for at gøre huden mere jævn. Jeg har personligt nogle små porer, som irriterer mig vanvittigt, og her går primeren ind og minimerer dem en del.

Primeren indeholder samtidig både A og E vitamin samt mineraler, som beskytter og plejer din hud hele dagen og stimulerer kollagenproduktionen. Den er meget drøj i brug – jeg bruger omkring 1 pump til hele ansigtet. Skal spartelmassen have lidt ekstra gas, kan jeg godt finde på at give den et ekstra lag, når første lag er tørt. Efter første gangs brug blev jeg virkelig overrasket over hvor silkeblød konsistensen var. Det var virkelig en fornøjelse, og man føler virkelig, at ens hud bliver godt og grundig forkælet. Den efterlader huden som silke, eller rettere som en barnenumse, og man føler sig helt forynget med et strålende og sundt udseende uden at skinne. Produktet er hverken poretilstoppende eller acne dannende, og kan derfor bruges dagligt.

Virkeligt et lækkert produkt, som man desværre bliver afhængig af.

Normalpris 479 kr. for 28,5 ml. Men hos Cocopanda får du den til 229,-