Sømændene går i land på Blokhus Torv

PRESSEMEDDELELSE: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Kaptajnshatte og matroskasketter vajede i luften, da Sømændene sidste år fyrede den godt og grundigt af til sommerens nok fedeste torvekoncert i Blokhus.

Derfor glæder arrangørerne sig til igen at invitere til koncert med de charmerende sømænd, der henleder tankerne på et brunt værtshus, når de med deres jubilæumsshow “Knap 20 (år)” tager publikum med på en walk down memory lane, med klassikere som “Knap en bajer op”, “Mandalay” og “En træt gammel dreng”.

Der er lagt op til et brag af en koncert med sing-along og konfetti i store mængder når de 16 medlemmer af Sømændene indtager den smukke byscene i Blokhus. Det sker torsdag den 28. juli kl. 20.30 med det nok største sceneshow til dato.

Petrols

Det altid populære partyband Petrols skyder festen i gang, når de går på scenen Kl. 19.00. De fem erfarne musikere fra Petrols leverer altid en fest med deres store bagkatalog af popog rock hits fra de sidste 50 år.

Støt Blokhus

Som altid er det Torvegruppen, en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, der inviterer til gratis stående koncert med fuld blus på stemningen. For også fremadrettet at kunne afvikle de populære sommerkoncerter, håber arrangørerne at publikum vil støtte koncerterne ved enten at tegne et fast støttemedlemskab på 29 Kr. pr. md, ved overførsel af en valgfri donation eller ved køb af drikkevarer i barerne under koncerterne.