Festligt gensyn med Sømændene på Blokhus Torv på torsdag 27/7

PRESSEMEDDELELSE: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Rigtig mange har ønsket et gensyn med Sømændene, som efterhånden er blevet en fast tradition i Blokhus. Så selvfølgelig er Sømændene også at finde på årets koncertprogram i Blokhus.

 

Der er lagt op til en brag af en koncert med kaptajnshatte og matroskasket-sing-along og store mængder konfetti, når de ni medlemmer af Sømændene indtager den smukke byscene i Blokhus. Det sker torsdag den 27. juli kl. 20.30. Publikum kan glæde sig til en tur ned ad “memory lane” med klassikere som “Knap en bajer op”, “Mandalay” og “En træt gammel dreng”, når Sømændene med deres show “Til Havs” henleder tankerne på et brunt værtshus.

Petrols

Inden Sømændene indtager scenen med fest, farver og ølmusik, sørger Petrols for at fyre godt og grundigt op under publikum med masser af power og energifyldt livemusik, når de går på scenen kl. 19.00. Petrols hører til i eliten af danske party- og danseorkestre og præsenterer de bedste indenlandske og udenlandske hits fra de sidste 40-50 år. Petrols har altid formået at skabe fest, når de har besøgt Blokhus, så publikum kan glæde sig til en vanvittig festlig med to fantastiske bands i overhalingsbanen.

Støt Blokhus

Som altid er det Torvegruppen, en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, der inviterer til gratis koncert med fuld blus på stemningen. For også fremadrettet at kunne afvikle de populære sommerkoncerter, håber arrangørerne, at publikum vil støtte koncerterne ved enten at tegne et fast støttemedlemskab på kr. 29,- pr. md., ved at foretage en valgfri donation eller ved at købe drikkevarer i barerne under koncerterne.

 

Arrangørerne retter desuden en tak til Jammerbugt Kommune og det lokale erhvervsliv.