James Blunt spiller eksklusivt Nibe Festival 2024

Tekst og Foto Presse

Efter en historisk og helt forrygende billetsalgsstart, hvor Nibe Festival tilbage i starten af september solgte samtlige partoutbilletter på en uge, så fortsætter opturen i Nibe. Første navn er klar til posteren, og det er et massivt hovednavn. James Blunt spiller Nibe onsdag d. 3. juli kl. 19:30 – sommerens eneste koncert i Danmark! 

”Vi er i et forrygende humør på festivalkontoret. James Blunt har længe stået på ønskelisten, men af forskellige årsager har det været stolpe ud, de gange vi har budt eller forespurgt på den. Nu sidder den så velplaceret i ”trekanten”, og det er dermed langt om længe lykkedes os at lande Blunt” – udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen. 

Kæmpehits og sprudlende charme 

James Blunt har igennem årene leveret masser af iørefaldende hits, og har også hevet bl.a. Brit Awards, MTV Awards, og har ikke mindre end fire gange været nomineret til hele fire Grammy Awards. 

I rækken af hits er ”You´re Beautiful” og ”Goodbye My Lover” mastodontiske. James Blunt er lige nu aktuel med bl.a. ”Beside You”, som leder tankerne hen på den gennemførte ”happy-pop”, som amerikanske OneRepublic på overbevisende vis leverede til Nibe 2023. Og selv om netop de to førnævnte gigahits er smukke ballader, så leverer James Blunt fantastiske livekoncerter med masser af charme, varme og en tæt kontakt med publikum. 

Masser af offentliggørelser frem mod 2024 

James Blunt bliver startskuddet på masser af offentliggørelser. ”Vi er oprigtigt målrettede på at vise vores mange tusinde gæster, som viste os tillid, da de tømte ”billetlugen” for partoutbilletter, at vi, på alle ”hylder”, kan leve op til denne tillid. James Blunt offentliggørelsen er en god start, but there´s much more to come, som man siger” – udtaler Peter Møller Madsen 

Dagsbilletsalgsstart 5. december 

Den 5. december kl. 10 åbner salget af dagsbilletter til Nibe Festival 2024, som afvikles i dagene 3. – 6. juli. Der er et begrænset antal dagsbilletter til de fire festivaldage. Samtlige dage var udsolgt i 2023.  

De første 24 timer kan du spare 100 kr. på dagsbilletten! Herefter stiger billetten fra 650 kr. (ekskl. gebyr), som er samme startpris som til Nibe 2023, til 750 kr. (ekskl. gebyr). Så der er penge at spare til de hurtige.  

Nibe Festival regner med stor søgning til dagsbilletterne, da mange måtte gå forgæves efter en partoutbillet.