Den verdenskendte rapper 50 Cent kommer til Aalborg

PRESSEMEDDELELSE - Musikkens Hus

Danskere kan se frem til et brag af en sommerkoncert, når verdensstjernen 50 Cent til august indtager Musikkens Plads i Aalborg og lader publikum skråle med på storhits som ”In Da Club” og ”Candy Shop”.

 

Curtis James Jackson, som af de fleste er kendt under kunstnernavnet 50 Cent, har gennem flere årtier domineret på den internationale musikscene, og i dag har den verdenskendte rapper solgt mere end 20 millioner album på verdensplan.

 

Den 21. august kommer den amerikanske rapper til Aalborg, når han indtager Musikkens Plads foran Musikkens Hus til en storslået udendørskoncert lige ned til Limfjorden. Det er første gang, at 50 Cent besøger Aalborg, og publikum kan således glæde sig til at skråle med på rapperens imponerende bagkatalog, der blandt andet tæller verdenshits som ”In Da Club”, ”Candy Shop” og ”21 Questions”.

 

Vi er glade for, at vi endnu en gang kan trække et stort topnavn til Aalborg, og der er således garanti for et brag af en koncert og en fantastisk stemning på havnefronten med udsigt ud over fjorden, lyder det fra Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus, som er arrangør af den internationale koncert.

 

Tilbage i februar optrådte 50 Cent sammen med verdensstjernerne Eminem, Dr. Dre, Kendrick Lamar, Snoop Dogg og Mary J. Blige i pauseshowet til årets Super Bowl. Ud over musikken er 50 Cent også skuespiller, iværksætter og investor og er blandt andet kendt for sin serie af hovedtelefoner SMS Audio samt energidrikken Street King.

 

Rabat til unge og studerende

Koncerten finder sted den 21. august på Musikkens Plads, som er godt på vej til at blive en ny populær koncertvenue i Aalborg.

 

– Koncerten markerer for alvor startskuddet til benyttelsen af Musikkens Plads som Aalborgs nye venue for internationale kunstnere, og vi har svært ved at få armene ned over, at 50 Cent bliver den første i rækken af storslåede koncerter på havnefronten, fortæller Lasse Rich Henningsen.

 

Studerende og unge under 30 år får desuden eksklusiv mulighed for at opleve den populære rapper til en yderst fordelagtig pris, når Musikkens Hus som noget helt nyt præsenterer studie- og ungerabat på 50 procent i alle tre billetkategorier. Billetter kan købes allerede nu på www.musikkenshus.dk.