Smag på Salling: 2-dages madfestival på Salling ROOFTOP

PRESSEMEDDELELSE: Salling Group

Lækre smagsprøver, masser af madboder, mulighed for at møde leverandører, musik fra DJ og unik stemning. Det er, hvad Salling ROOFTOP Aalborg byder på, når der er madfestival, Smag på Salling, 24. og 25. august.

 

Salling ROOFTOP Aalborg bliver omdannet til en to dages sprudlende madfestival, Smag på Salling, 24. og 25. august. Der er oplevelser for alle sanserne, når gæsterne kan gå på opdagelse i de mange boder med en lang række lækre smagsprøver og mulighed for at møde Salling Supers udvalgte leverandører. De kommer og fortæller om deres velsmagende produkter samt giver tips og tricks til madlavningen.

Der er fri entré til madfestivalen og til alle mad-smagsprøverne. Hvis man har lyst, kan man tilkøbe et klippekort og kaste sig ud i smagsoplevelser leveret af spændende vin- og øl-brands, ligesom man kan købe hjemmelavede pølser, som slagteren står og griller på Salling ROOFTOP Aalborg, mens man nyder madfestivalsstemningen og musikken fra DJ’en, der går på torsdag klokken 16-18 og fredag klokken 16-19.

 

Blandt Salling Supers leverandører, er der blandt andet mulighed for at møde Laudrup Vin, Calmasino, Deli Drengene og Summerbird, der alle står klar med lækre smagsprøver og til at tale med gæsterne.

 

”Vi gentager succesen fra sidste år og byder alle vores gæster på håndplukkede delikatesser og madinspiration fra vores leverandører. Vi supplerer smagsoplevelserne med god musik og masser af god stemning, Smag på Salling er to dage, hvor alt det gode samles. Vi glæder os meget til at byde velkommen til Smag på Salling på Salling ROOFTOP Aalborg igen i år,” fortæller Birthe Wiberg, Head of Marketing i Salling.

Tag din familie og venner under armen og oplev to dage med skønne madoplevelser under åben himmel. Smag på Salling har gratis adgang for alle. Begge dage er der madfestival klokken 12-18.

 

Se hele programmet og læs mere på https://salling.dk/eventlist/madfestival/