Salling fortsætter traditionen: inviterer til kæmpe lystændingsevent på fredag

Foto: Claus Sjödin / CSPress.dk Billede fra 2015 hvor stormagasinet er pakket ind i hundredetusindvis af lys, så facaden fremstår som en kæmpemæssig julegave.

På fredag tænder Salling Aalborg traditionen tro flere hundredetusindvis af funklende julelys på facaden. Når julelysenes skær har bredt sig over Nytorv, overtager Ida Corr og koret Naura scenen med en intim minikoncert foran stormagasinet

Tusindvis af forventningsfulde mennesker var sidste år mødt op foran Salling, hvor de i fællesskab talte ned, inden Sallings stormagasin blev forvandlet til en kæmpemæssig funklende julegave. Igen i år bliver der julestemning foran Salling, når stormagasinet inviterer til lystænding og livemusik fredag den 3. november kl. 17.00.

– I Salling har vi set frem til denne dag hele året. Vi synes, det er unikt, at vi kan samle så mange glade og forventningsfulde mennesker, som vil gå julen i møde med Salling. For os er det en stor glæde at skabe rammerne for gode oplevelser til alle i og omkring byen, siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling i Aarhus og Aalborg.

Ida Corr og Naura er Sallings julegave til byen

Der er lagt op til god musik og julestemning, når Ida Corr, sammen med koret Naura, træder op på scenen og spiller en intim minikoncert foran de fremmødte. Her vil Ida Corr vise en ny side af sig selv som akustisk artist, hvor hun spiller et udvalg af hendes største pop-sange krydret med et par sange fra hendes succesfulde medvirken i TV2-programmet ’Toppen af Poppen’.

– Jeg glæder mig helt vildt meget til at spille under julelysenes skær i Aalborg. Jeg tror, det bliver en meget speciel og intim oplevelse, hvor jeg kommer i øjenhøjde med publikum. Jeg vil forsøge at skabe en varm og kærlig julestemning på Nytorv, siger Ida Corr.

Julevarmen flytter ind i stormagasinet

Når julelysene er tændt, og koncerten er forbi, fortsætter julehyggen inde i Salling, hvor der er pyntet op til jul. Her er der smagsprøver, serveringer og julegodter på alle etager, hvor blandt andet bageren byder på hjemmebagte lækkerier og Salling Super på lune æbleskiver. I hele stormagasinet er der masser af julekonkurrencer, hvor man kan vinde præmier for over 50.000 kr. Blandt andet en komplet juleopdækning fra Eva Solo til en værdi af 14.000 og et gavekort på 5.000 kr. til Salling.

Som en ekstra julegave modtager alle, der er tilmeldt ClubSallings nyhedsbrev et gavekort på 100 kr. Fremvisning af gavekortet indløser en rabat på 100 kr., hver gang man køber for 500 kr. fra fredag den 3. november til søndag den 5. november. Alle har mulighed for at melde sig til nyhedsbrevet på salling.dk eller i Salling i løbet af weekenden.

Stormagasinet har i år lavet en stor online satsning, som betyder, at Sallings kunder i år kan købe alle varer fra julekataloget hjemme fra stuen på salling.dk. I alt mere end 10.000 nye produkter.

Program

Lystændingen starter kl. 17.00, men det er en god ide at komme i god tid, da der forventes mange mennesker. Stormagasinet holder i anledningen åbent helt frem til kl. 22.00.

Om Sallings julelys

  • Det koster 12 kr. i timen at have julelysene tændt, da udsmykningen består af LED-lys
  • Julelysene er designet af lysfirmaet Sirius, der også er kendt for deres julebelysning på Hotel D´Angleterre
  • Det tager to uger at sætte julebelysningen op – Julebelysningen er tændt i to måneder og bliver dermed taget ned 2. januar