SHOPPEN – shopping og oplevelser for hele familien

REKLAME I SHOPPEN AALBORG

Facade af Shoppen Aalborg

Annonce –  Et gratis legeland, der senere blev til et 700 m2 stort Hermans Hule legeland. Et FitMom-fællesskab på 1. sal med trænende mødre både med og uden babyer. Og alt det der fulgte med det i form af en opgraderet babylounge med sack-it møbler, lækre puslefaciliteter fra blandt andet Børnenes Kartel og ikke mindst barselscafé med åben konsultation, babyfotografering og forskellige barselsaktiviteter.

Træning med fokus på fællesskabet

Det seneste år har budt på rigtig mange tiltag i SHOPPEN for nordjyske børnefamilier, og det er blevet taget rigtig godt imod. Startskuddet for det hele lød tilbage i marts 2023, hvor der igen blev aktivitet på 1. sal med FitMom, der slog dørene op. En træningssal med plads til fællesskabet for både nybagte mødre med små babyer i slyngevugger og på legetæppet, men også for Fit-Working-Moms, der træner, når børnene er puttet om aftenen. Derudover er det træning med uddannet personale bag, så der er både en GynObs fysioterapeut, en kostvejleder, en babybehandler og en jordemoder.

Træning for mødre, afslapning og legeland.

Åben konsultation til barselscafé

Det åbnede også op for muligheden for en fast barselscafé med temaet ”Åben konsultation”. Hver tirsdag med få undtagelser har der været barselscafé med plads til en åben dialog omkring det, der fylder hjemme i barselsboblen. Her har FitMom været tilgængelig og klar til at snakke om hvad som helst inden for deres individuelle fag, og det er blevet taget rigtig godt imod. Fra årsskiftet er barselscaféen rykket ned i stueplan i det nyindrettede lokale med plads til både barselscafé, KREASHOPPEN og meget mere.

Oplevelsesrum for hele familien

Netop dette lokale har allerede haft flere formål gennem det seneste års tid. Det startede som gratis legeland i juni 2023, og det blev med en overvældende interesse.

– Vi blev blæst helt bagover af den interesse, der hurtigt var for vores gratis legeland lige fra starten. Nu bød den danske sommer jo også på en masse regnvejrsdage, så det var oplagt at tage på tur i legelandet, og det var dejligt at se så mange børnefamilier hygge sig her hos os, udtaler centerchef Natascha Frost Kjelds.

Og det blev så også startskuddet for samarbejdet med den landsdækkende kæde Hermans Hule. I august 2023 begyndte opbygningen af det 700 m2 store legeland på 1. sal og på under to måneder var Hermans Hule nu klar til at åbne lige midt i efterårsferien.

Det gratis legeland blev i den forbindelse lukket ned, og få uger efter åbnede SHOPPENS juleunivers i lokalet med mulighed for at lave kreative juleaktiviteter, kreere årets julekrans med den aalborgensiske blomsterdekoratør Jonas Jensen og inspiration til julen.

– Vi ville rigtig gerne skabe plads til at familien kunne tage i SHOPPEN og julehygge med forskellige aktiviteter. Heldigvis blev dette også taget rigtig godt imod, og vi har derfor valgt at fortsætte med det her oplevelsesrum, som vi kalder det, fordi det giver god me- ning at aktivere lokalet på denne måde indtil, at det bliver lejet ud, lyder det fra Natascha Frost Kjelds.

Den rolige og hyggelige oplevelse

Der er meget fokus på at skabe den hyggelige oplevelse i SHOPPEN. Det gælder både selve udtrykket i centret, men også aktivitetsniveauet. Og det er begge noget, der også er blevet sat ind på det seneste år. Forpladsen har fået lækre Hay møbler, parasoller og flere plantekummer for at skabe et mere hyggeligt miljø, som jo især kommer til udtryk, når der kommer forår og solskinsdage. Indvendigt er der tilføjet lidt mere varme i form af akustikpaneler og malede vægge kombineret med de bløde Sack-it møbler, der står rundt i SHOPPEN.

Derudover bliver der lagt vægt på at skabe en masse aktiviteter især på kryds og tværs af butikkerne, for at give et større og bredere udvalg til de kunder, der besøger SHOPPEN. Her er Babybio-eventen i starten af februar et rigtig godt eksempel på, hvordan flere af butikkerne var repræsenteret i biografen for over 100 mødre og fædre på barsel.

Håndboldspiller Henrik Møllgaard og familie.

Møllgaard i fokus

Måske har man også lagt mærke til, at der på billeder og videoer fra SHOPPEN, har været et kendt lokalt ansigt det seneste års tid. I øjeblikket er det Henrik Møllgaard fra Aalborg Håndbold og hans søde familie, der er med på flere af SHOPPENS billeder og videoer, da de er ambassadører. I 2023 var det de garvede fodboldspillere fra AaB – Thomas Augustinussen og Kasper Risgård samt deres familier, der var ambassadører og som også deltog i det store Klovneløb i SHOPPEN i september.

– Vi vil gerne forbinde SHOPPEN med noget genkendeligt fra vores skønne by Aalborg, og derfor har vi valgt at fremhæve nogle lokale – i vores øjne ”stjerner” – som har sat sit præg på byen, udtaler Natascha Frost Kjelds.

Et spændende 2024

Der er allerede fuld gang i eventplanen hos SHOPPEN med en februar måned fyldt op med Konfirmandaften, fastelavnsfest, vinter- ferie med MGP børnefest og TirsdagsTALK i samarbejde med APPETIZE og med Rikke Nielsen og Magda fra Lykkeliga på scenen.

En af de helt store satsninger er kampagnen ”Goodbye Supermom, Hello Real Mom”, der i øjeblikket kører i SHOPPEN. Usunde sammenligninger på de sociale medier og urealistiske forventninger har betydet, at moderrollen i dag kan synes mere udfordrende end tidligere. Derfor er der behov for, at mødrene anno 2024 slapper af, tør hvile i det uperfekte og dyrke nærværet frem for det perfekte glansbillede.

Den udvikling vil SHOPPEN gerne facilitere i samarbejde med Kvindeværket. Derfor danner shoppingcentret i uge 9 ramme om en række aktiviteter, der hylder den virkelige mor, som skal manøvrere i en travl hverdag med arbejde, forventningspres, børneopdragelse mv.

– Det er svært at leve op til de perfekte billeder, man ofte ser på sociale medier, og med vores event ønsker vi at vise, at det er okay at være uperfekt og lave fejl, for det er netop sådan, at virkeligheden reelt er, siger centerchef i SHOPPEN, Natascha Frost Kjelds.

Besøg af kendte influencere

I løbet af ugen er der lagt op til en række spændende aktiviteter forbeholdt mødre. Eksempelvis en mors uperfekte bekendelser – en væg med ægte MOR-somheder, et kreativt værksted for mødre og en cafe for ”uperfekte” mødre, hvor målet er at skabe grobund for gode snakke og grin.

Et af højdepunkterne i uge 9 er de to kendte influencere Christina Sander og Nina Claire, der med ærlighed og humor går forrest for at skabe en stemme for “den ægte mor” og ikke ”picture perfect-mor” med en poleret facade.

Tirsdagstalk i Shoppen

ÅBNINGSTIDER

Hverdage: kl. 10-19
Lørdag-søndag: kl. 10-16

Vandmanden 5 | 9200 Aalborg SV