Executive Retreat – et møde med nuancer

REKLAME | RUTHS HOTEL

Bassin hos Ruths Hotel i Skagen.

Annonce – Gastronomi & velsmag, komfort & velvære, ud i landskaberne eller på bølgen blå. På Ruths Hotel er mulighederne mange. Et besøg designes individuelt, og output er andet end et facit i mødelokalet. På Ruths Hotel er de drevet af et personale, som med lige dele passion og faglig stolthed ønsker at levere kvalitet i alle aspekter.

Enhver gæst kan derfor forvente et konsekvent højt niveau – fra ankomst til afrejse. Dette gør sig i højeste grad også gældende for de mange gæster, der kommer i forbindelse med arbejde. Hvad end formålet eller anledningen er, så står de klar til at tilpasse besøget ud fra gæstens behov. Der bliver taget hånd om gæsterne, og personalet gør sig umage for at sikre komfort såvel som nærværende værtskab. Dette komplementeres af eminent gastronomi, dedikeret service og en storslået natur, hvilket sikrer, at Ruths Hotel er et mødested med massevis af nuancer.

På Ruths Hotel går de ikke på kompromis med kvaliteten, heller ikke selvom, der skulle være et tætpakket program. Blandt andet er der lagt op til, at der afsættes tid til at nyde en god frokost, og at de søde sager til eftermiddagskaffen skal kunne sikre forfriskende smagsnuancer. En middag i Ruths Brasserie eller restaurant Okê er desuden en uovertruffen oplevelse for alle sanser.

Mødefaciliter hos Ruths Hotel i Skagen

Ud på bølgen blå

Hvad end passagererne er fra ind- eller udland, vil en sejlads med OKE være en oplevelse uden sidestykke. Den traditionelle danske fiskekutter fra 1946 er istandsat med stor respekt for de originale detaljer. Fra maj til september er OKE til rådighed i forbindelse med møder og eksklusive arrangementer – til kaj såvel som til søs.

De autentiske rammer som OKE tilbyder, gør det ideelt at afholde events, som vil blive husket. I den forbindelse kan OKE anvendes som venue i Skagen Havn – uden at skulle lægge fra land.

Fiskekutteren OKE

Fortsæt arbejdet til søs

Skift mødelokalet ud med OKEs karakteristiske kahyt, og stik afsted til søs. Kaffe, sødt etc. serveres undervejs, og oppe på dæk er der frit udsyn, nye perspektiver, frisk havluft og inspiration til store tanker.

På en ekspedition ud på det åbne hav er ”alle i samme båd”, hvilket kan skabe en særlig kemi og atmosfære. Den friske havluft kan desuden suppleres af snacks fra restaurant Okê, og herved sikre en maritim oplevelse i særklasse.

Værelse hos Ruths Hotel

Ud i landskaberne

Med en placering midt i den storslåede natur er der massevis af muligheder for at få fornyet energi i de karakteristiske landskaber.

Personalet på Ruths Hotel byder med glæde ind med forslag samt tilrettelæggelse af afbræk og oplevelser, der med garanti giver frisk luft og fornyet energi. I den rolige ende af spektret kunne det være en kaffepause eller picnic i det skønne landskab med udsigt til havet og tid til reflektion.

Til dem, der ønsker at blive udfordret, kan Ruths Hotel tilbyde et bredt udvalg af fysiske og endda kunstneriske aktiviteter.

Med andre ord, så hjælper Ruths Hotel jer med glæde til at komme ud i landskaberne!

Blå himmel over Skagen.

KONTAKT

Ruths Hotel
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen DK 9990 Skagen

Tlf. +45 9844 1124
Mail: info@ruths-hotel.dk
www.ruths-hotel.dk