Ambitiøs udrulning af ladestandere i Shoppen Aalborg

PRESSEMEDDELELSE: Shoppen

Shoppen Aalborg i City Syd har indgået aftale med E.ON om etablering af 40 nye ladepladser. Satsningen sætter igen streg under Region Nordjyllands store ambitioner på elbilområdet. Handlende kan hælde friske kilowatt på elbilerne fra de nye ladestandere nu!

 

Snart bliver det lidt nemmere at være elbilist i Aalborg og omegn. Shoppen Aalborg har således indgået partnerskab med E.ON Drive Infrastructure, som er en af Danmarks største leverandører af grøn strøm til elbiler, om etablering af hele 40 nye ladepladser.

”Region Nordjylland har i forvejen fart på etableringen af ladestandere, men der er stort behov for flere, så vi er glade for det nye samarbejde med Shoppen Aalborg,” siger Anders Krag, som er administrerende direktør i E.ON Drive Infrastructure Denmark.

Region Nordjylland fik 389 nye offentlige ladepunkter fra første kvartal 2022 til første kvartal 2023, hvilket bragte Nordjylland op på 797 offentlige ladepunkter. Det er en stigning på 95 procent, og Regionen har dermed den næststørste fremgang på landsplan. Det nye anlæg udenfor Shoppen Aalborg kommer til at bestå af otte lynladepladser og 32 byladepladser.

”Med lynladerne kan man blive ladt op på under en halv time, så det er løsningen, hvis man kun er på en kort shoppetur. Med byladerne tager det omtrent fire timer, så vi håber, at folk vil tage godt imod en undskyldning for at udvide shoppeturen med et restaurantbesøg og en ekstra kop kaffe,” siger Anders Krag.

Shoppen Aalborg glæder sig over de nye ladepladser og ser flere fordele i samarbejdet med E.ON Drive Infrastructure.

”Der kommer flere og flere elbiler, så for os er det en god service, at vores kunder kan lade op, mens de handler hos os. Samtidig håber vi da også, at det vil betyde, at flere bliver fristet af at aflægge os et besøg, når de alligevel skal have strøm på bilen,” siger Jesper Stuhr fra Shoppen Aalborg.

 

 

FAKTA 

 

  • ON Drive Infrastructure har et af Danmarks største ladenetværk til elbiler med strøm fra vedvarende energi.

 

  • Virksomheden indgår bl.a. partnerskaber med shoppingcentre, butikker og andre for at opbygge offentligt tilgængelig ladeinfrastruktur i Danmark.

 

  • Ladestanderne ved Shoppen Aalborg er i drift og består af 8 lynladere og 32 almindelige ladepunkter.

 

  • ON Drive Infrastructure leverer også store ladeparker til eltaxier, elbusser og ellastbiler.