Påskefrokosten, du aldrig glemmer

REKLAME I CRAFTED BY

Annonce – Påsken er, sammen med jul, en højtid, hvor øl egner sig særlig godt til maden på bordet. Men hvordan finder man den rigtige øl til påskebordet?

Mange af os mødes med venner og familie om en god klassisk frokost med det hele, eller til en middag, hvor den gerne står på sild, laks og lam. Til fisk går oftest lys øl med en mild bitterhed og friske frugtige noter. Krydret mad, for eksempel et påskelam med rosmarin og hvidløg, tåler en øl med en moderat bitterhed og gerne lidt ristede noter, som går utrolig godt til grillet mad.

Jon, der er brygmester hos CRAFTED BY, har også lavet en fremragende påskeøl, som i allerhøjeste grad går godt til letkrydret lam og fiskefilet. Øllen har en smuk ravfarve og et lækkert fyldigt skum. Den har tydelige frugtige noter, som balanceres elegant af ristede smagsnuancer og en begrænset bitterhed.

Du kan også vælge at lave din helt egen påskeøl hos mikrobryggeriet CRAFTED BY. Her kan du skræddersy din egen øl, så den passer perfekt til lige præcis jeres påskefrokost. Du kan selv justere bitterhed, farve og styrke på din øl, samt tilføje ristede eller frugtige noter, og designe din egen etiket. Så alt afhængig af, hvad menuen står på hos jer, kan du sammensætte en øl, så den passer perfekt til jer.

Alt du skal gøre er bare at designe din etikette præcis, som du ønsker den.

Så ikke nok med, at du får en øl, der er skabt til påskemaden, designer du også din helt egen etikette og sikrer dermed årets “WOW!” ved påskebordet.

Du får leveret dine øl direkte til døren eller til nærmeste posthus.

BESTIL DINE ØL I DAG – SÅ ER DEN PERFEKTE PÅSKEFROKOST SIKRET.

God påske fra alle os i