Baby trends

Reklame | Shoppen

Annonce – Torsdag 14. marts afholdte APPETIZE fra klokken 10 til 13 i samarbejde med Shoppen babyeventen: Babytrends 2019. Det blev en skøn dag med mange gode og lærerige oplæg. Der var næsten 100 babyer på armen, på gulvet, i bæreseler og i barnevogne

Allerede 15 minutter før eventstart, går de første besøgende roligt rundt i centeret. Nogle har barnet på armen, og andre har barnet sovende i barnevognen. Duften af kaffe fra Kochs kaffebar byder de besøgende velkomne til tre timer med spændende oplæg og stande, hvor der er rig mulighed for at blive klogere på bl.a. valg af autostole, babymad eller hudplejeprodukter til de små.

Spændende oplæg og velbesøgte stande

I takt med at oplæggene på eventscenen ruller, har en gruppe mødre slået sig ned på gulvet, hvor de små ligger side om side på tæpper. Andre besøgende går rundt blandt de mange stande, og spørger interesseret ind til standenes forskellige produkter.

Stemningen ved eventen er rolig, og der bliver spontant skabt en form for mindre fælleskab blandt de besøgene. Der er en tydelig forståelse fra ‚medmødrene‘, da et barn bryder ud i gråd, og moderen får en smule sved på panden.

APPETIZE og Shoppen står sammen og udleverer goodiebags og sandwiches fra Bogø til VIP-gæsterne. I goodiebaggen finder gæsterne bl.a. prøver på hudplejeprodukter fra MommyCare, magasinet ‚Vores Børn‘, en ansigtmaske fra Meraki, Pixibog fra Carlsen, chokolade fra Aalborg Chokoladen og diverse babyple- jeprodukter.

Vi siger hos APPETIZE og Shoppen tak til alle besøgende for en hyggelig dag med en fremragende stemning.